Κι όμως υποψήφιοι του Γκαράνη προτείνουν έμμεσα για Δήμαρχο τον Γραβάνη

Προσπαθώ να παρακολουθώ συνεχώς τόσο την προεκλογική δράση των υποψηφίων συνδυασμών και συμβούλων όσο και όλα τα έγγραφα που ανεβαίνουν από την αυτοδιοίκηση στην Διαύγεια και αφορούν αναθέσεις έργων, αποφάσεις, πληρωμές και ότι άλλο μου τραβήξει το ενδιαφέρον.

Άλλο θα ήταν το πρώτο άρθρο σχολιασμού για σήμερα…αλλά έκλεψε τα πρωτεία αυτό το άρθρο που αναφέρεται σε υποψηφίους συμβούλους.

Ιδιαίτερη εντύπωση μου έκαναν σημερινές προεκλογικές αναρτήσεις   της Κοινωνίας των Πολιτών, δεν αναφέρομαι σε πρόσωπα αλλά στις ιδιότητες τους- που πρότειναν ο δήμος  να μεταβεί στο στάδιο της έξυπνης ψηφιακής πόλης(Ορθότατο και αναγκαίο) καθώς και να αλλάξει η αναπτυξιακή-επενδυτική του τακτική που έως τώρα επικεντρωνόταν  κυρίως στην κυριαρχία των Καφέ…και να επικεντρωθεί στην προσέλκυση επενδύσεων, με  σκοπό την οικονομική ανάπτυξη και κυρίως την ευρεση θέσεων εργασίας από τους νέους. (Ορθότατο και αναγκαίο)

Και εδώ αρχίζουν οι απορίες

Η επιλογή του τρόπου ανάπτυξης της πόλης ναι μεν έγινε επί δημαρχίας Πετρίδη αλλά δεν ήταν δικό του σχέδιο. Ξέρετε ποιου δημοτικού αυτοδιοικητικού ήταν ή θα χρειασθεί να σας το γράψω;( Μπορείτε άνετα να το βρείτε και στο διαδίκτυο)

Ποιός είναι ένας από τους δυο τρεις  Κομοτηναίους που ειναι εξειδικευμένοι επαγγελματικά στην προσέλκυση επενδύσεων;

Ο Γραβάνης…ο κυριότερος δηλαδή διεκδικητής του δήμου.

Εγώ το είδα κάτι σαν θεαματικό αυτογκόλ αυτό που μετρούσε διπλά…γιαυτό και το άρθρο.

Και άδειασμα του νυν Δημάρχου για το αναπτυξιακό σχέδιο των Καφέ

Και έμμεση παραδοχή-υπόδειξη πως ο καταλληλότερος δήμαρχος για την αναπτυξιακή- επενδυτική αναβάθμιση της πόλης είναι ο Γραβάνης.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας