Κατάκτηση μεταλλίων στο Κιλκίς και στην Καλαμάτα από τον Π.Σ.Κ. ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ

Με το δεξί ξεκίνησε τις αγωνιστικές υποχρεώσεις ο Π.Σ.Κ. “ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ” για την νέα αγωνιστική χρονιά. Μετά το επιτυχές ξεκίνημα της περασμένης Κυριακής με ένα χρυσό, δύο αργυρά και ένα χάλκινο στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας Macedonian Trophy, άλλα δυο μετάλλια κατακτήθηκαν την Κυριακή από αθλητές του Θράκα Ιππέα .
Σε διασυλλογικό αγώνα αντοχής δρόμου υψηλού επιπέδου και συναγωνισμού που διεξήχθη στην Καλαμάτα με την ονομασία «2ος Γύρος Αρφάρα-Πήδημα», την 2η και 3η θέση κατέλαβαν αντίστοιχα οι Κανελόπουλος Σταύρος και Δημητρακόπουλος Δημήτρης, ενώ πολύ καλή θέση κατέλαβε και ο τρίτος αθλητής που συμμετείχε με την φανέλα του Θράκα Ιππέα Χριστοδουλάκης Γεώργιος.
Επίσης ο ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ συμμετείχε στον αγώνα ορεινής ποδηλασίας στο Κιλκίς με την επωνυμία Macedonian Trophy 2015 , ο οποίος ήταν διασυλλογικός με έντονα τα στοιχεία του ανταγωνισμού μιας και υπήρχαν συμμετοχές από συλλόγους όλης της βόρειας Ελλάδος .Την παράσταση έκλεψαν οι μικρές κατηγορίες μιας και στην ειδικά διαμορφωμένη πίστα που ήταν πλήρης θέασης προσέφεραν θέαμα σε γονείς θεατές και αγωνίστηκαν με απαράμιλλη αποφασιστικότητα. Ο Π.Σ.Κ. “ΘΡΑΚΑΣ ΙΠΠΕΑΣ” με 12μελη αγωνιστική ομάδα και με συμμετοχή σχεδόν σε όλες τις κατηγορίες κατάφερε να πάρει :
• 1 χρυσό στην κατηγορία ανδρών με τον Ιορδανίδη Αλέξανδρο.
• 1 αργυρό στην κατηγορία πανκορασιδων με την Γκογκότση Χρυσούλα
• 1 χάλκινο στην κατηγορία μίνι μικρά με τον Φραντζή Νικόλαο
• 1 αργυρό στην ανοιχτή κατηγορία με τον Δημουλά Κωνσταντίνο
1

2

3

4
Επίσης πολύ καλές θέσεις κατέλαβαν και οι υπόλοιποι αθλητές και πιο συγκεκριμένα ,στους έφηβους ο Γκογκότσης Απόστολος κατέλαβε την 5η θέση , στις κορασίδες 5η θέση ,στην πρώτη της συμμετοχή για την Δαρόγλου Τάνια, στους παίδες 12η και 13η αντίστοιχα Ακριτίδης Αθανάσιος και Σαρχοσάκης Ιωάννης και στους παμπάιδες 15η και 17η γιατου Δημουλά Γαβριήλ και Μαρσίδης Κωνσταντίνος. Πολύ καλή συμμετοχή και για την Θεοδοσιάδου Χριστίνα στον πρώτο της αγώνα.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας