Κατάθεση στεφάνων για την 25η Μαρτίου στην Κομοτηνή

Κατάθεση στεφάνων στο Ηρώον της Κομοτηνής πραγματοποιήθηκε το πρωί της 25ης Μαρτίου 2018, τιμώντας την εθνική επέτειο και αποδίδοντας φόρο τιμής στη μνήμη των ηρώων του Έθνους.

Προηγήθηκε επιμνημόσυνη δέηση στον ίδιο χώρο από τον Σεβασμιώτατο Μητροπολίτη Μαρωνείας και Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων.

Ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης βρέθηκε στην πόλη μας ο Αναπληρωτής Υπουργός Προστασίας του Πολίτη, κ. Νίκος Τόσκας, ενώ στεφάνια κατέθεσαν επίσης ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, ο Αναπληρωτής Πρύτανη ΔΠΘ, ο Ανώτατος Διοικητής Φρουράς Κομοτηνής, εκπρόσωποι έφεδρων-πολεμικών οργανώσεων και θυμάτων πολέμου, ενώσεις απροστράτων και σωματεία.

Νωρίτερα το πρωί πραγματοποιήθηκε πανηγυρική Θεία Λειτουργία στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Καθεδρικό Ναό Ευαγγελισμού της Θεοτόκου Κομοτηνής. Πλήθος κόσμου προσήλθε να προσκυνήσει τη χάρη της Θεοτόκου, αλλά και να τιμήσει την ημέρα της εθνικής παλιγγενεσίας.

Μετά το πέρας της Ακολουθίας και της επίσημης Δοξολογίας, αναγνώστηκε στον Καθεδρικό Ναό ο Πανηγυρικός της ημέρας από τον Επίκουρο Καθηγητή του Τμήματος Κοινωνικής Διοίκησης & Πολιτικής Επιστήμης ΔΠΘ, κ. Βασίλειο Γραμματίκα.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας