Καλοκαιρινή εκδήλωση για τα παιδιά διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης των Παιδικών Χωριών SOS

Εκδήλωση με επίκεντρο τα παιδιά διοργάνωσε το Κέντρο Στήριξης Παιδιού και Οικογένειας Κομοτηνής των Παιδικών Χωριών SOS Ελλάδος την Κυριακή 17 Ιουνίου 2018 στο Κεντρικό Πάρκο της Αγίας Παρασκευής.

Μια εκδήλωση αποκλειστικά για τα παιδιά, ώστε να καλωσορίσουν το καλοκαίρι με παιχνίδι, χορό, γέλιο και ζωγραφιές. Το Κέντρο παρείχε στα παιδιά δράσεις όπως ανάγνωση παιδικών παραμυθιών, zumba, ζωγραφική, facepainting, μαγικά από τον μάγο Rotzer, αλλά και χορό και μουσική.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε στα πλαίσια του προγράμματος ΤΕΒΑ, όπως υπογράμμισε η Πρόεδρος του Κέντρου Κομοτηνής, κα. Φελίνα Καζάκου, για το οποίο τα παιδικά χωριά SOS έχουν αναλάβει την υλοποίηση των συνοδευτικών μέτρων, προκειμένου να ενισχυθούν κοινωνικά, ψυχολογικά αλλά και ψυχαγωγικά οι δράσεις που αφορούν τα παιδιά στο Νομό Ροδόπης. Η Πρόεδρος ευχαρίστησε για την ανταπόκριση όλους τους εθελοντές που άγγιξαν τους 49 και βοήθησαν στην οργάνωση αλλά και στην απασχόληση των παιδιών στις δράσεις της ημέρας.

Ακόμη, στην υποστήριξη της εκδήλωσης συμμετείχαν οι Σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Δημοτικών Σχολείων Κομοτηνής. Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων Γονέων του 2ου και του 11ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής, που βρέθηκαν εκεί, δήλωσαν τη μεγάλη ικανοποίηση τους για τις δράσεις που έλαβαν χώρα στην εκδήλωση αυτή και υπογράμμισαν πόσο σημαντικές είναι τέτοιες δράσεις ειδικά για τα παιδιά που χρειάζονται οποιασδήποτε μορφής στήριξη. Ακόμη, στην εκδήλωση βρέθηκε και το παράρτημα Διασωστών Νομού Ροδόπης, προσφέροντας τις υπηρεσίες τους σε περίπτωση που προκύψει κάποια ανάγκη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας