Ιδιαίτερα θετικά τα νέα για το νέο Νοσοκομείο Κομοτηνής

Συνάντηση με τον πρόεδρο του Σισμανόγλειου Νοσοκομείου Κομοτηνής κ. Ηρακλή Χατζηνέστωρα, είχε σήμερα στο γραφείο του ο δήμαρχος Κομοτηνής κ. Γιώργος Πετρίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν θέματα που αφορούν στην λειτουργία του νοσοκομείου μας, όπου επιβεβαιώθηκε για μία ακόμη φορά, αυτό που υποστηρίχθηκε και στην συνάντηση με τους εργαζόμενους, ότι το Νοσοκομείο αν και έχει σοβαρά προβλήματα υποστελέχωσης, εντΚαταγραφήούτοις λειτουργεί κανονικά λόγω της αυταπάρνησης και της σημαντικής προσφοράς των εργαζομένων, διοικητικού προσωπικού, νοσηλευτών και ιατρών, με αποτέλεσμα να μην στερούνται βασικές παροχές υγείας και περίθαλψης οι κάτοικοι της περιοχής.
Για το θέμα του νέου νοσοκομείου της Κομοτηνής, οι κύριοι Πετρίδης και Χατζηνέστωρος, δήλωσαν ότι βρίσκονται σε επαγρύπνηση μετά τις τελευταίες απόπειρες που είχαν ως στόχο την ματαίωση της κατασκευής τους, ενώ τα τελευταία νέα κρίνονται ιδιαίτερα θετικά μετά και την επίσκεψη κλιμακίου της ΔΕΠΑΝΟΜ όπου αποτυπώθηκαν επι τόπου ζητήματα που είχαν να κάνουν με τους απαιτούμενους οδικούς κόμβους στην περειοχή, και μετά την υποβολή των νέων τοπογραφικών, το νέο νοσοκομείο Κομοτηνής βρίσκεται σε φάση αναμονής έγκρισης δόμησης

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας