Η τετράγωνη λογική τέλειωσε..

Έχεις νιώσει ποτέ στη ζωή σου ότι βαδίζεις σε λάθος μονοπάτια και δε βρίσκεις διέξοδο; Ότι και οι δύο πόρτες είναι μπροστά σου ακριβώς και εσύ κάθεσαι απλά και τις κοιτάς, χωρίς να μπορείς να αποφασίσεις, χωρίς το χέρι σου να μπορεί να απλώσει και να σε οδηγήσει εκείνο σε κάποια απόφαση σε κάποιο μονοπάτι, έτσι απλά για να σε βγάλει από τη δύσκολη θέση και να ορίσει εκείνο τη μοίρα σου; Έχεις, σίγουρα έχεις και ας το αρνείσαι και ας μη θες να το παραδεχθείς και ας το κρύβεις βαθιά στη ψυχή σου , αλλά σκέψου πόσα να χωρέσει και αυτή η ψυχή πια; Πόσα μπορείς να κρύβεις; Για πόσο ακόμη μπορείς να κρύβεσαι; Φώναξε, μην πνίγεις άλλο τις λέξεις μέσα στη σιωπή σου, είναι λάθος αυτό είναι το λάθος σου. Τόλμησε άνοιξε την πόρτα και ας σε βγάλει όπου θέλει, ας είναι λάθος κάνε και συ το λάθος έχεις το δικαίωμα αυτό κανείς δε σου το αφαιρεί . Μα και αν η ευτυχία μου , τα θέλω μου , οι επιθυμίες μου , τα πάθη μου είναι θολά ; Πώς θα δω πίσω από αυτή την πάχνη που όλα τα σκεπάζει αλλά πιο πολύ σκεπάζει εμένα..Δε ξέρω πώς γίνεται αυτό, δεν πίστευα ότι θα γίνει αυτό ποτέ.. να όμως που έγινε, η λογική δεν είναι πια τετράγωνη, το μυαλό έχει πετάξει σε μέρη μακρινά εκεί που δε το βλέπει πια ο ήλιος, μόνο σκοτάδι βαθύ. Και όμως η απάντηση είναι για άλλη μια φορά μπροστά στα μάτια σου μόνο εσύ δε τη βλέπεις γιατί επιλέγεις να είσαι τυφλός, ένας άνθρωπος χωρίς συναίσθημα κενός άδειος όπως ακριβώς ήσουν από την πρώτη στιγμή.
Και τους άλλους κατηγορείς γιατί μόνο αυτό έχεις μάθει να κάνεις στη ζωή σου , πάντα οι άλλοι φταίνε κάνουν κάτι λάθος , εσύ ποτέ, έχεις το αλάνθαστο και το βάρος των δικών σου επιλογών φορτίο δανεικό , δανεικό και αγύριστο.
Σήκω το πρωί κοιτάξου στον καθρέφτη ,κοιτάξου είπα αληθινά, όχι με τα μάτια των άλλων , ούτε με τα μάτια του εγωισμού σου αλλά με τους δικούς σου καθρέφτες.
Ρώτα τους τι βλέπουν, δες αν θα σου απαντήσουν και τι θα σου πουν, και αν σου δώσουν τελικά μιαν απάντηση εκτίμησε την άκουσε την μη τη ζυγίσεις και χρόνο μη χάσεις , πράξε γιατί η πόρτα δε θα είναι για πάντα εκεί να σε περιμένει , δε θα είναι πάντα ανοιχτή κάποια στιγμή θα κλείσει , τουλάχιστον ας την έχεις κλείσει εσύ !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας