Η σιέστα του καύσωνα τελείωνει στο δήμο Κομοτηνής…θα έρθουν αστραπόβροντα;

Μια βδομαδούλα έλειψα και εγώ και σας έπιασε στέρηση. Έτσι που πάτε θα με κυνηγάει η δίωξη ως … ναρκωτικό. Μπα λάθος…καμία σχέση με ναρκωτικό…αλλά με διεγερτικό ίσως. Κάτι σαν το Βιάγκρα της πολιτικής ένα πράγμα.

Άλλα και εδώ να ήμουνα  δεν είχα και πολλά να σας σχολιάσω…  Ακρα του τάφου σιωπή απο τον δήμο Κομοτηνής που χαίρεται επειδή κατέλαβε την τρίτη θέση για την προσβασιμότητα των ΑΜΕΑ στις παραλίες ….τιμητική διάκριση για τον δήμο μας …δεν αντιλέγω…αλλά αναρωτιέμαι ποιοι δήμοι και πόσοι … άραγε να ήταν ανταγωνιστές στο σχετικό διαγωνισμό.

Ο Αντωνης Γραβάνης συνέχισε τις ανακοινώσεις του προγράμματος του  και αυτή τη φορά αναφέρθηκε στον τουρισμό…για να αντιτείνει ο δήμος ότι όλα βαίνουν καλώς …. βλέπετε το visitkomotini σκίζει (άραγε το πληρώνουμε αυτό;). Όπως σκίζει και η ιστοσελίδα του δήμου Κομοτηνής η οποία συνεχίζει να υπολειτουργεί(αυτή σίγουρα την πληρώνουμε). Άκρα του τάφου σιωπή και ως τις πινακίδες προσέλκυσης στην πόλη των διερχομένων αυτοκινήτων από τον κάθετο άξονα της Βουλγαρίας.

Της Πόπης συνεχίζεται να γίνεται στην Εγνατία Οδο με τις αντίθετες διελεύσεις αυτοκινήτων μεταφοράς λαθρομεταναστών…και πάλι μόνο ο Α. Γραβάνης έκανε παρέμβαση στο υπουργείο προστασίας του πολίτη. Ο δήμος Κομοτηνής τήρησε σιγή ιχθύος προφανώς γιατί δεν είχαμε  ακόμα κανένα θανατηφόρο δυστύχημα επι της Εγνατίας στα διοικητικά όρια του δήμου μας.  Θαρρείς και οι Κομοτηναίοι δεν ταξιδεύουν προς Αλεξανδρουπολη ή Ξάνθη και δεν κινδυνεύουν.

Φυσικά και αναμένεται το επόμενο δημοτικό συμβούλιο το οποίο θα είναι θερμότατο …και όχι λόγω καύσωνα…αλλά και θεαματικό.

Της Πόπης γίνεται και στα αυτοδιοικητικά του ΣΥΡΙΖΑ….αφού οι εκπρόσωποι του παλιού 3%…ξεπήδησαν ως φαντάσματα και προσπαθούν να επιβάλλουν την γνώμη τους. Αν βρουν 5-10 χριστιανούς να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο μέχρι και λαμπάδα θα ανάψουν ίσα με το μπόι τους …αν και δεν βάζω το χέρι μου στην φωτιά …πως είναι θρήσκοι.

Προβλεπω πως η Ελένη Λαφτση αρχίζει να ξανασκεφτεται την απόφαση της να μην είναι ξανά υποψήφια και ας μην έχει στο συνδυασμό της αρκετούς μουσουλμάνους υποψήφιους.

Αυτά προς το παρόν …θα eνημερωθώ για περισσότερα και θα επανέλθω.

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας