Η ΠΑΕ Πανθρακικός δίπλα στον Λ. Κουτσούκη!

Το μεγάλο αγώνα που δίνει ο νεαρός ποδοσφαιριστής της Ζακύνθου θα στηρίξει η ΠΑΕ Πανθρακικός στη φιλική αναμέτρηση με τη Δόξα Προσκυνητών που θα διεξαχθεί το Σάββατο 3 Σεπτεμβρίου στις 17:30.

Συγκεκριμένα τα έσοδα του αγώνα,θα διατεθούν για τον 21 χρόνο Λεωνίδα Κουτσούκη ο οποίος έχει διαγνωσθεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία και έχει ανάγκη από οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταβεί στις ΗΠΑ και συγκεκριμένα στη Βοστώνη για να υποβληθεί σε μεταμόσχευση  μυελού των οστών.

Το αντίτιμο του εισιτηρίου στη ΘΥΡΑ 1 θα είναι στα 5 ευρώ και θα πρέπει όλοι οι φίλαθλοι να στηρίξουν αυτή τη μεγάλη προσπάθεια.

Η ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΠΑΕ:

Ενημέρωση της ΠΑΕ Πανθρακικός για το φιλανθρωπικό χαρακτήρα της φιλικής αναμέτρησης του Σαββάτου 3 Σεπτεμβρίου 2016, ανάμεσα στην ομάδα μας και τη Δόξα Προσκυνητών, και τη διάθεση των εισιτηρίων για το σκοπό αυτό.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, ανταποκρινόμενη στο κάλεσμα, που απηύθυνε ο ΠΣΑΠ (Πανελλήνιος Σύνδεσμος Αμειβομένων Ποδοσφαιριστών) πριν από λίγες ημέρες προς την ΕΠΟ, τη Super League, τη Football League κι όλες τις ΠΑΕ, έλαβε την απόφαση το προγραμματισμένο για το Σάββατο 03/09/2016 φιλικό παιχνίδι με τη Δόξα Προσκυνητών στο ΔΑΚ Κομοτηνής (17:30) να έχει φιλανθρωπικό χαρακτήρα.

Πιο συγκεκριμένα, το αντίτιμο των εισιτηρίων, για τη Θύρα 1 του γηπέδου, η οποία θα λειτουργήσει, θα είναι πέντε (5) ευρώ και τα έσοδα από την πώλησή τους θα διατεθούν στο νεαρό ποδοσφαιριστή της Ζακύνθου, Λεωνίδα Κουτσούκη.

Επισημαίνεται, πάντως, ότι οι κάρτες διαρκείας της αγωνιστικής περιόδου 2016-17 θα έχουν ισχύ και σε αυτό το φιλικό.

Ο Λεωνίδας, γεννημένος την 1η Ιουνίου 1995, τους τελευταίους μήνες δίνει το σπουδαιότερο αγώνα της ζωής του, έχοντας διαγνωστεί με οξεία λεμφοβλαστική λευχαιμία. Έχει ανάγκη την οικονομική ενίσχυση, προκειμένου να μεταφερθεί σε εξειδικευμένο κέντρο στη Βοστώνη των Η.Π.Α., εκεί όπου θα έχει τη δυνατότητα να θεραπευτεί, υποβαλλόμενος σε μεταμόσχευση μυελού των οστών.

Η ΠΑΕ Πανθρακικός, με αναπτυγμένο αίσθημα κοινωνικής ευθύνης, θα βοηθήσει το Λεωνίδα και την οικογένειά του!

Καλούμε τους φιλάθλους μας και κάθε Κομοτηναίο το Σάββατο στο ΔΑΚ Κομοτηνής, ώστε να συνδράμουμε όλοι μαζί στην προσπάθεια αυτού του νεαρού παιδιού, που χρειάζεται τη βοήθειά μας, για να βγει νικητής στο μεγαλύτερο αγώνα της ζωής του!

Λεωνίδα, η Πράσινη Οικογένεια είναι στο πλευρό σου!!!

*Ευχαριστούμε ιδιαίτερα την ΕΠΣ Θράκης αλλά και την οικεία Επιτροπή Διαιτησίας για την απόφασή που έλαβαν, έτσι ώστε οι διαιτητές της αναμέτρησης να αγωνιστούν χωρίς αμοιβή στον εν λόγω φιλικό αγώνα!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας