«Η Νέα Δημοκρατία αλλάζει, αναδιοργανώνεται και απευθύνεται σε όλη την κοινωνία. Γίνε Συμμέτοχος στη μεγάλη πολιτική αλλαγή!»

Γράφει ο Λ. Αυγενάκης*
Γίνε και εσύ μέλος του κόμματος μας, γίνε μέρος της μεγάλης πολιτικής αλλαγής.Η ΝΔ ανήκει στα μέλη της!Ανανέωσε ηλεκτρονικά την εγγραφή σου και παράλαβε την Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας! Η κάρτα μέλους έρχεται ως συνέχεια της εξυγίανσης των οικονομικών της παράταξης. Η ΝΔ βασίζεται στα 400.000 και πλέον μέλη της που τη στήριξαν και συνεχίζουν να την στηρίζουν ζητώντας λίγα από πολλούς με απόλυτο σεβασμό στους φορολογούμενους.

Με την Κάρτα Μέλους της Νέας Δημοκρατίας μπορείτε όλοι να γίνετε πρωταγωνιστές της μεγάλης αλλαγής που έρχεται. Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία εντάσσεται στην αναδιοργάνωση που επιχειρούμε στο Κόμμα μας. Το Κόμμα ανήκει στα ίδια τα μέλη του και γι’ αυτό το λόγο η απόκτηση της Κάρτας Μέλους προσφέρει τις εξής δυνατότητες: (1) Δικαίωμα ψήφου στις εσωκομματικές διαδικασίες, (2) Δικαίωμα υποψηφιότητας για τα κομματικά όργανα (3) Δικαίωμα συμμετοχής σε εκδηλώσεις ειδικά για τα μέλη της, (4) Πρόσβαση στα ηλεκτρονικά δημοψηφίσματα μελών για τις προτάσεις της, και (5) Προσωποποιημένη σελίδα μέλους στον ιστότοπό της. Γίνε συμμέτοχος στη μεγάλη πολιτική αλλαγή! Μαζί, μπορούμε περισσότερα!Παράγγειλε την κάρτα μέλους ή ανανέωσε τώρα τη συνδρομή σου στο τηλέφωνο 210 94.44.222 ή ηλεκτρονικά στο my.nd.gr!

Τις νέες βάσεις στη σχέση μεταξύ κόμματος και κοινωνίας έθεσε η «Συμφωνία Αλήθειας» με όλους του πολίτες που εξήγγειλε ο πρόεδρός μας Κυριάκος Μητσοτάκης από το βήμα της ΔΕΘ. Η ΝΔ επιχειρεί «άνοιγμα» στην ελληνική κοινωνία θέλοντας να συμπεριλάβει μέσα της όσο το δυνατό περισσότερες κοινωνικές ομάδες. Στο πλαίσιο της «Συμφωνίας Αλήθειας» έχουν ήδη πραγματοποιηθεί από στελέχη του κόμματος πάνω από 1000 δράσεις σε ολόκληρη τη χώρα.
Σε οργανωτικό επίπεδο επαναπροσδιορίσαμε το ρόλο των 13 Γραμματειών του Κόμματος με στόχο να καταστούν συνομιλητές με την κοινωνία και τους επαγγελματικούς κλάδους εμπλουτίζοντάς τες με νέο στελεχιακό δυναμικό, μέσα από τη δράση «Συμμετέχω στη ΝΔ». Παράλληλα, το αίτημα για ανανέωση γίνεται πράξη με πρωτοβουλία του Προέδρου κ. Κυριάκου Μητσοτάκη μέσα από το Μητρώο πολιτικών στελεχών(ananeosi.nd.gr). Κίνηση που αποσκοπεί στο να αξιοποιήσει τους νέους αυτή της χώρας που διαθέτουν γνώσεις, άριστη κατάρτιση και όρεξη για δουλειά και δημιουργία. Η ΝΔ, ως ένα σύγχρονο φιλελεύθερο κόμμα, κι αντιλαμβανόμενη την πολυπλοκότητα και τις απαιτήσεις της εποχής λειτουργεί την Πολιτική Ακαδημία Στελεχών με στόχο την επιμόρφωση του πολιτικού – στελεχιακού της δυναμικού ούτως ώστε να αποκτήσει υψηλό βαθμό εξειδίκευσης στα κυρίαρχα ζητήματα της πολιτικής ατζέντας.
Με όλες τις παραπάνω δράσεις δημιουργούμε τις προϋποθέσεις όχι απλώς για μια εκλογική νίκη, αλλά για τη δημιουργία μιας μεγάλης κοινωνικής πλειοψηφίας υπέρ των μεταρρυθμίσεων που έχει ανάγκη η πατρίδα μας. Για να γίνουν επιτέλους οι ιδέες μας κυρίαρχες στην ελληνική κοινωνία.

*Ο κ. Λευτέρης Αυγενάκης είναι Βουλευτής Ηρακλείου και Γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας