Η μεγαλύτερη αρρώστια είναι η ηλιθιότητα και όχι ο covid-19

Το τι μπορεί να πει ή να γράψει κάποιος, για ένα λεπτό δημοσιότητας είναι δημοκρατικό δικαίωμα του καθενός.
Πόσοι και πόσοι δεν περιμένουν κάποια καταστροφή, κάποια αρρώστια, κάποιο έκτακτο γεγονός για να αναπτύξουν τις δικές τους θεωρίες; Όχι ότι έχουν καμιά ιδέα, αλλά έτσι για να βγούν από την αφάνεια. Για να «συναντήσουν» έμμεσα και άλλους δικούς τους που έχουν το ίδιο πρόβλημα.
Ναι! Δεν είναι μόνοι… υπάρχουν πολλοί και είναι ανάμεσα μας.
Οπαδοί συνήθως του Στάλιν του Χίτλερ του Μάο και άλλων επιφανών ανδρών …επικαλούμενοι το δικαίωμα τους στην ελευθερία του λόγου(εδώ γελάμε), προσπαθούν να πείσουν όλους το υπόλοιπους, πως μόνο εκείνοι έχουν δίκιο…και όλοι οι υπόλοιποι λάθος.
Είναι οι ίδιοι που θα προσκυνήσουν τις λαστιχένιες παντόφλες του Παίσιου …και ταυτοχρόνως θα λούσουν με διάφορα υβριστικά σχόλια τον Πατριάρχη.
Είναι αυτοί που θα μας πουν ότι καθημερινά μας ψεκάζουν τα αεροπλάνα …με καταπραϋντικό αέριο…αλλά κατά ένα περίεργο λόγο , τους ίδιους δεν τους πιάνει.
Είναι οι ίδιοι που νομίζουν ότι είναι ειδικοί στα πάντα…από αστροφυσική μέχρι υψηλή ιατρική.
Περιπλανούνται πάντα σε ότι γραφικό κυκλοφορεί. Από τους Έλληνες εξωγήινους που κάποτε θα έρθουν να επανακατακτήσουν την υφήλιο, τα 3 τρις δολάρια του Σώρα ( ο οποίος παρεμπιπτόντως τα ανακάλεσε όλα , όταν βρέθηκε μπροστά στο δικαστήριο κατηγορούμενος για απάτη , προκειμένου να μειώσει την ποινή του).
Προσωπικά τους κατέτασσα…στην ίδια κατηγορία ψυχοσύνθεσης με τον Ερντογάν.
Μεγαλοϊδεατισμός…παχιά λόγια άνευ αντικρίσματος…και ανεξέλεγκτες αντιδράσεις.
Όταν όμως περνάει κάποιος τα όρια…πρέπει να μπαίνει στη θέση του.
Μπορείς να παίζεις με οτιδήποτε …εκτός από την υγεία του συνόλου.
Το πολυτιμότερο αγαθό του ανθρώπου.
Δεν μπορείς να παραπλανείς επειδή σ αρέσει.
Και τους πυρομανείς τους αρέσει να βάζουν φωτιές στα δάση…χαίρονται…χωρίς να υπολογίσουν πόση καταστροφή κάνουν τόσο στο φυσικό περιβάλλον , όσα και στα ζώα που ζουν εκεί. Έχουν άγνοια των πράξεων τους.
Ας πάμε στον covid-19 όμως
Δύο πράγματα τον χαρακτηρίζουν και τρομάζουν τους επιστήμονες.
Η τρομερή μεταδοτικότητα του και οι βλάβες που αφήνει στον οργανισμό μετά τη νόσηση.
Ούτε γριπούλα είναι αλλά ούτε και πανούκλα…είναι κάτι νέο…κάτι άγνωστο που ακόμα ερευνά η επιστήμη.
Χιλιάδες γιατροί κάθονται στα εργαστήρια τους μελετώντας τον ιό… χωρίς να κάνουν το αυτονόητο.
Και ποιο είναι αυτό;
Να ρωτήσουν τους ειδικούς του διαδικτύου. Τους φωτεινούς παντογνώστες για να τους καθησυχάσουν…και να τους πείσουν πως πρόκειται περί απάτης.
Στην αρχή είπαν πως ήταν κόλπο των εταιριών που κατασκεύαζαν μάσκες …μετά το μάζεψαν όταν ‘έμαθαν πως αυτές κατασκευάζονται στην Κίνα και όχι στη δύση…ύστερα είπαν πως από πίσω από τον covid-19 βρίσκονται οι φαρμακοβιομηχανίες προκειμένου να πουλήσουν το περιβόητο φάρμακο ή εμβόλιο… το μάζεψαν όμως και αυτό, όταν αποφασίσθηκε πως τα φάρμακα ή τα εμβόλια δεν θα είναι πατέντα κανενός και θα διατίθενται από τις κυβερνήσεις σε όλους τους πολίτες.
Ακολούθησε το σενάριο για την παγκόσμια οικονομική κυριαρχία…άτοπο βέβαια μια που όλα τα κράτη έχουν υποστεί τεράστιες οικονομικές καταστροφές…συμπεριλαμβανομένων και εκείνων που είχαν την τρομερή ιδέα να εφαρμόσουν την θεωρία της αγέλης… την οποία αναιρούν φυσικά άρον άρον βλέποντας τον αριθμό των θυμάτων.
Τι μας μένει;
Πως από τον covid-19 βγάζουν κάποιοι λεφτά.
Ποιοι ;
Οι γιατροί!
Ναι αυτοί που νοσούν και πεθαίνουν κατά δεκάδες , φροντίζοντας τους ασθενείς.
Έχω ένσταση… να την συμπληρώσουν τη θεωρία τους και να πουν πως βγάζουν χρήματα και οι νοσηλευτές…μια που και αυτοί είναι στην πρώτη γραμμή της μάχης.
Λοιπόν για να τελειώνουμε μια και καλή.
Φυσικά και η πολιτική προστασία έχει κάνει αρκετά λάθη στην αντιμετώπιση του covid-19 στην χώρα μας. Αυτό όμως δεν έχει να κάνει με την επικινδυνότητα του ιού αλλά με τις αποφάσεις.
Φυσικά που κάποιος 92χρονος πεθαίνει διαγνωσμένος στον covid-19 …θα μπορούσε άνετα να πεθάνει από οποιαδήποτε άλλη αιτία. Η άτιμη όμως η επιστήμης της στατικής μας υποχρεώνει να τον κατατάξουμε εκεί.
Φυσικά και τώρα γίνονται πολλά περισσότερα τεστ…και λογικό είναι να βρίσκονται περισσότεροι θετικοί. Τα τεστ είναι για να ανιχνεύουν την μειούμενη …σταθερή ή αυξανόμενη τάση μετάδοσης του ιού μέσα στην κοινωνία. Νάτη πάλι η άτιμη στατιστική ε; Η οποία τι μας λέει; Πως πριν ένα μήνα με τα ίδια περίπου τεστ τα κρούσματα ήταν ελάχιστα.
Και τέλος ας πάμε στην «καραμέλα» με αυτούς που ανιχνεύονται με τον ιό …αλλά δεν έχουν συμπτώματα της ασθένειας.
Το ότι δεν έχουν νοσήσει τι σημαίνει; Ότι δεν έχουν covid-19; Έχουν και παραέχουν και μάλιστα τον μεταδίδουν πιο εύκολα μια που δεν το γνώριζαν και δεν έπαιρναν τα ανάλογα μέτρα.
Αν δεν είχαμε και αυτούς η ανθρωπότητα θα είχε ήδη εξαφανισθεί ως είδος από προηγούμενες πανδημίες. Η φύση όμως προνοεί.

Δ.Κ.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας