Η κυβερνητική ενίσχυση του Χρήστου Μέτιου και η τοπική Ν.Δ.

Χτες ήρθε στην Κομοτηνή ο Κωστής Χατζηδάκης για να ενισχύσει την προεκλογική προσπάθεια του Χρήστου Μέτιου….αλλά δεν το μάθαμε μια που ούτε η τοπική Ν.Δ. έστειλε σχετικό δελτίο τύπου ούτε ο συνδυασμός του νυν περιφερειάρχη.

Μόνοι τους μαζεύτηκαν…μόνοι τους έκαναν βόλτα στην πόλη…και είδαν μόνους πολίτες που κατά τύχη βρέθηκαν στο δρόμο τους. Καταπληκτικός οργανωτικός σχεδιασμός που επιβεβαιώνει την φήμη πως αν δεν ήταν ο Παύλος Δαμιανίδης  ( ο πρώην  γενικός γραμματέας του ΠΑΣΟΚ στη Ροδόπη)  και νυν εκτελεστικός γραμματέας της Α.Μ. Θ  να οργανώσει την ψηφοθηρική τακτική της Νέας Περιφερειακής αναγέννησης στον πρώτο γύρο …τότε τα πράγματα θα ήταν μάλλον διαφορετικά. Ε! δεν θα ήταν λογικό να επιφορτιστεί και την επικοινωνιακή καμπάνια και της τοπικής Ν.Δ.

Για να μαθαίνουν τα νέα της τοπικής Νέας Δημοκρατίας , τα μέλη της είναι υποχρεωμένα να παρακολουθούν το facebook της οργάνωσης….αφού τα δελτία τύπου προς τα μέσα μαζικής επικοινωνίας για κάποιο ανεξήγητο λόγο …θεωρούνται περιττά.

Τέτοια μυστικότητα  πια…ούτε η Χαμάζ  πέτυχε για να αιφνιδιάσει το Ισραήλ.  Μόνο που σ αυτή την περίπτωση τα πράγματα είναι διαφορετικά…τις νίκες τις δίνουν οι επικοινωνιακές καταιγίδες και όχι η μουγγαμάρα.  Άσχετα αν ο Χ. Μέτιος μάλλον θα  κερδίσει λόγω της μεγάλης ποσοστιαίας διαφοράς του πρώτου γύρου.

Το πόσο χωλαίνει η πρώην ΝΟΔΕ Ροδόπης και νυν Δ.Ε.Ε.Π Ροδόπης…αποδεικνύεται  και από το γεγονός ότι κανένα από τα εκλεγμένα μέλη της που ήταν υποψήφια στις εκλογές της τοπικής αυτοδιοίκησης ….δεν πήρε ικανό αριθμό σταυρών ώστε να εκλεγεί.  Όποτε προς τους πολίτες γεννάται το εξής ερώτημα…τι και ποιους στήριζε στις αυτοδιοικητικές εκλογές η Δ.Ε.Ε.Π. Ροδόπης …αντί των μελών της;

Σήμερα στον Εβρο πάει ο πρωθυπουργός για να ενισχύσει τον Χ. Μέτιο…αλλά εκεί τα πράγματα είναι διαφορετικά….τι σχέση μπορεί να έχει η κατά παρασάγγες αναβαθμισμένη Αλεξανδρούπολη με την Κομοτηνούλα μας;

 

 

 

 

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας