Η καραμπινάτη κωλυσιεργία της ΔΕΥΑΚ συγκάλυψης του εξωδίκου της ΔΕΗ με αποδείξεις

Θα σας κάνω μια απλή ‘ερώτηση ως λογικούς δημότες της Κομοτηνής. Υποθέστε πως είχατε μια επιχείρηση και μια ωραία πρωία σας ερχόταν ένα εξώδικο 5-6 εκατομμυρίων ευρώ…ψιλοπράγματα δηλαδή.

Η μέρα που σας ήρθε το εξώδικο  και το παραλάβατε ήταν Πέμπτη 24 Αυγούστου 2023…τι θα κάνατε; Ασφαλώς και θα παίρνατε φωτιά …θα τρέχατε σε δικηγόρους , υπηρεσίες , γνωστούς και φίλους  για να δείτε τι θα κάνετε.

Ασφαλώς δεν θα το αφήνατε στην άκρη για το βγάλετε από το συρτάρι 8 μέρες μετά δηλαδή την Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου όπου κατά τύχη ακολουθεί Σαββατοκυριακο και η επιχείρηση θα είναι κλειστή.

Και όταν το εξώδικο βγήκε από το συρτάρι τι αποφασίσθηκε;

Το Δ.Σ. της επιχείρησης να συνεδριάσει “κάποτε” για να δει τι θα κάνει με το θέμα.

Προσέξτε και άλλη μια παράμετρο…. το έγγραφο ήρθε στις 24 Αυγούστου δίνοντας προθεσμία 30 ημερών στην επιχείρηση …δηλαδή ως τις 24 Σεπτεμβρίου!!! Σήμερα που το πρωτομαθαίνουμε έχουμε 19 Σεπτεμβρίου!

Ερώτηση κρίσεως…τι μέρα πρέπει να γίνει το συμβούλιο ώστε τα πρακτικά του να μην προλάβουν να δημοσιευθούν στην Διαύγεια πριν τις εκλογές;

Φυσικά αν το συμβούλιο έγινε ή όχι δεν το γνωρίζουμε .

Και φυσικά για όλο αυτό δεν ευθύνεται κανείς υπάλληλος της ΔΕΥΑΚ… γιατί μπορεί να τους περάσει και από το μυαλό να τα ρίξουν εκεί.  Όλοι γνωρίζουν ότι ένας υπάλληλος διαταγές εκτελεί, όποιο βαθμό και αν έχει.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας