Η Ελληνική Ομάδα Διάσωσης Ροδόπης στα γυρίσματα της ταινίας HOME

Τη συνδρομή των μελών της Ελληνικής Ομάδας Διάσωσης Ροδόπης στα γυρίσματα σκηνών της ταινίας HOME που έγιναν στην Κομοτηνή, ζήτησαν οι συντελεστές της.

Η Ομάδα συμμετείχε σ’ αυτήν την τόσο πρωτόγνωρη διαδικασία -πρωτόγνωρη, όχι μόνο για τα μέλη της, αλλά και για όλους όσους συμμετείχαν σε αυτήν- ως πάροχος πρώτων βοηθειών. Ευτυχώς, η διαδικασία κύλησε ομαλά, κρατώντας αμείωτο το ενδιαφέρον όλων όσων είχαν την τύχη να συμμετάσχουν σε αυτό.

Μέλη της Ομάδας παρακολούθησαν τα 12ωρα γυρίσματα στα στενά σοκάκια της πόλης, η οποία επιλέχθηκε ανάμεσα σε επτά ελληνικές πόλεις από τον σκηνοθέτη της David Sant, αφού συγκέντρωνε κατά τον ίδιο, όλα εκείνα τα ποιοτικά χαρακτηριστικά που απαιτούσε η ταινία.

Πέραν της ανάδειξης και διαφήμισης της πόλης, σε διεθνές επίπεδο, αφού η ταινία θα προβληθεί από το δεύτερο μεγαλύτερο συνδρομητικό κανάλι στην Αμερική, HBO, τα μέλη της Ομάδας είχαν τη δυνατότητα να αποκομίσουν γνώσεις και εμπειρία, για θέματα ασφάλειας κατά τη διάρκεια παραγωγής ενός καλλιτεχνικού προϊόντος.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας