Η εικονική πραγματικότητα της Ροδόπης

Αν νομίζετε πως η πραγματική κατάσταση στη Ροδόπη είναι αυτή που ζείτε και βλέπετε καθημερινά …κάνετε λάθος.

Εδώ και χρόνια κινούμαστε μέσα σε μια εικονική πραγματικότητα.  Ο νομός είμαστε από τους πιο προχωρημένους σε θέματα προπαγάνδας.

Και παρακαλώ επιστημονικότατη προπαγάνδα…δοκιμασμένη τόσο στην Γερμανία επί Χίτλερ , όσο και στην Ρωσία επί Στάλιν ή στην Κίνα επί Μάο.

Στις μέρες μας …σε δύο τόπους μπορείς να την συναντήσεις μόνο… στην βόρεια Κορέα του απίθανου Κιμ Γιονγκ-Ουν… και στην Ροδόπη.

Αναρωτιέστε τι γράφω ε;

Όσοι δεν ξέρετε  τις υπόγειες διαδρομές της Ροδόπης… με το δίκιο σας αναρωτιέστε… και όσοι τις ξέρετε εξαρτάται σε ποια κατηγορία ανήκετε ….σε αυτή που σε λίγο καιρό  θα κάθεστε σε αναμμένα καρφιά …ή σε εκείνη που θα βεβαιωθείτε πως δεν ήσασταν τρελοί  αν και σας είχαν βάλει να ζείτε σε τρελοκομείο.

Διαβάστε (υπό μορφή ερωτήσεων) προς το παρόν δυο πράγματα που συμβαίνουν μπροστά στη μύτη σας αλλά δεν τα βλέπετε.

1.Ποιος προξενικός αυτοδιοικητικός υποψήφιος της περιοχής Ιάσμου συνεργάζεται με χριστιανό υποψήφιο βουλευτή (αντιπροξενικό ταχα μου)  καθώς και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που αυτός στηρίζει?

  1. Ο δήμαρχος Αρριανων που μέχρι και ο ίδιος δεν κρύβει τις φιλικότατες σχέσεις του με το προξενείο…με ποιον χριστιανό υποψήφιο βουλευτή (αντιπροξενικό ταχα μου) καθώς και με τον υποψήφιο περιφερειάρχη που αυτός στηρίζει…συνεργάζεται? Και για να δέσει η κομπόστα …ποια άτομα υπηρεσίας της περιφέρειας (της αποκεντρωμένης και όχι της αιρετής) συμμετέχουν στο  ίδιο παιχνίδι προς άγρα ψήφων…με μεθόδους καρφώματος;

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας