Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. υποδέχεται 1800 φοιτητές για Παιδαγωγική Επάρκεια

Η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. φέτος για πρώτη φορά ανοίγει τις πύλες της σε ένα ιδιαίτερα μεγάλο αριθμό φοιτητών, δηλαδή 1625 πτυχιούχους για την Παιδαγωγική Επάρκεια και 175 πτυχιούχους για τη Συμβουλευτική. Τα Προγράμματα ετήσιας διάρκειας διασφαλίζουν το πολύτιμο και απαραίτητο προσόν για εισαγωγή στην Εκπαίδευση και στη Συμβουλευτική αντίστοιχα.
Για πρώτη φορά φέτος η Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. προσφέρει ευκαιρίες σε όλους τους πτυχιούχους ανεξάρτητα από ειδικότητα και προσόντα, διευρύνοντας τη βάση των φοιτητών, δεδομένου ότι τα μαθήματα θα διεξαχθούν σε δέκα πόλεις στην Ελλάδα: ΑΘΗΝΑ, ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ, ΠΑΤΡΑ, ΗΡΑΚΛΕΙΟ ΚΡΗΤΗΣ, ΒΟΛΟ, ΙΩΑΝΝΙΝΑ, ΡΟΔΟ, ΜΥΤΙΛΗΝΗ, ΚΟΖΑΝΗ, ΣΑΠΕΣ.
Τα προγράμματα «ΕΤΗΣΙΟ ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΑΙΔΑΓΩΓΙΚΗΣ ΚΑΤΑΡΤΙΣΗΣ (Ε.Π.ΠΑΙ.Κ.)» και
«ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΕΙΔΙΚΕΥΣΗΣ ΣΤΗ ΣΥΜΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΣΑΝΑΤΟΛΙΣΜΟ (Π.Ε.ΣΥ.Π.)» είναι Μεταπτυχιακού χαρακτήρα και υποψήφιοι για να φοιτήσουν είναι πλέον όλοι οι πτυχιούχοι Πανεπιστημίων και Τ.Ε.Ι. ανεξαρτήτως πτυχίου και Ειδικότητας.
Τα μαθήματα μπορούν επίσης να παρακολουθήσουν και Δημόσιοι Υπάλληλοι, αφού είναι απογευματινά. Η εισαγωγή θα γίνει με Δημόσια, Ανοιχτή Ηλεκτρονική Κλήρωση στο Ε.Α.Π (Ελληνικό Ανοικτό Πανεπιστήμιο) στην Πάτρα.
Για πληροφορίες και υποβολή ηλεκτρονικών αιτήσεων οι υποψήφιοι μπορούν να επισκεφθούν τις ιστοσελίδες της Α.Σ.ΠΑΙ.Τ.Ε. www.aspete.gr και του Ε.Α.Π. www.eap.gr
Η υποβολή των αιτήσεων ξεκινά την 18η Σεπτεμβρίου 2013 και τελειώνει την 7η Οκτωβρίου 2013.
Η Ηλεκτρονική Κλήρωση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 10 Οκτωβρίου.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας