Η Αθλητική Ένωση Κομοτηνής είναι εδώ!

Το απόγευμα της Τρίτης 18 Σεπτεμβρίου 2018 πραγματοποιήθηκε στην αίθουσα του Περιφερειακού Συμβουλίου ΑΜΘ “Γεώργιος Παυλίδης” η επίσημη παρουσίαση του τμήματος βόλεϊ της Αθλητικής Ένωσης Κομοτηνής.

Την ομάδα τίμησαν με την παρουσία τους ο Σεβασμιότατος Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής κ.κ. Παντελεήμων , ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο Ταξίαρχος της 21ης Ταξιαρχίας κ. Λάζαρος Καμπουρίδης, η Πολιτευτής της ΝΔ, κα. Βούλα Ελευθεριάδου, ο Πολιτευτής τους ΣΥΡΙΖΑ, κ. Τάκης Χαρίτου,  ο Πρόεδρος του Εμπορικού & Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Νίκος Αγγελίδης, ο Πρόεδρος του Επαγγελματικού & Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Ροδόπης, κ. Αντώνης Γραβάνης, η αρχηγός της μείζονος Αντιπολίτευσης του Δήμου Κομοτηνής, κα. Φελίνα Καζάκου, ο Πρόεδρος της ΝΟΔΕ Ροδόπης, κ. Γιάννης Βεζυργιαννίδης, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου Ροδόπης, κα. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, ο πρώην Δήμαρχος Ιάσμου και παλιός προπονητής της ομάδας, κ. Κυριάκος Αμούτζας, κ.α.

Κατά τη διάρκεια της παρουσίασης τιμήθηκαν ο κ. Σταύρος Αρχοντούδης, ως ο πολυτιμότερος αθλητής της περσινής σεζόν, και ο κ. Κώστας Δεληγιαννίδης, εμβληματικός αρχηγός της ομάδας. Ακόμη, ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης βράνευσε τον πρόεδρο του ΤΑΑ, κ. Πετρίδη, για την άνοδο της ομάδας στη Volleyleague.

 

 

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας