Η ένωση αστυνομικών υπαλλήων Ροδόπης για την χρήση χημικών κατά αντιπροσωπείας εκπροσώπων των Δ.Σ. Ομοσπονδιών ενστόλων,

Το Δ.Σ. της Ένωσής μας, καταγγέλλει την απαράδεκτη και προκλητική ενέργεια χρήσης χημικών κατά αντιπροσωπείας εκπροσώπων των Δ.Σ. Ομοσπονδιών ενστόλων, που την 20-09-2012 επιχείρησαν ειρηνικά να συναντηθούν με τον Πρωθυπουργό της χώρας, με μοναδικό σκοπό να τον ενημερώσουν για τα δίκαια αιτήματα μας και να του επιδώσουν το ψήφισμα των τελευταίων περιφερειακών μας κινητοποιήσεων.
Καταδικάζουμε την κρατική αυθαιρεσία και τις μεθόδους βίαιης επιβολής καταστροφικών για τη χώρα μας πολιτικών επιλογών.
Καταδικάζουμε την χρησιμοποίηση των συναδέλφων μας ως κατασταλτικό μηχανισμό του δίκαιου αγώνα των Ελλήνων εργαζομένων.
Αποτελεί ντροπή και αίσχος στη χώρα που γέννησε τη δημοκρατία να βιώνουμε την ανυπαρξία κοινωνικού διαλόγου και τη χρήση βίας ενάντια σε όποιον δικαίως τον διεκδικεί.
Σε όσους νομίζουν ότι, με τέτοιες πολιτικές θα καλύψουν την αδυναμία τους να προσφέρουν στην πατρίδα μας και στον Ελληνικό λαό, τις υπηρεσίες που εκ του ρόλου τους οφείλουν, διαμηνύουμε «Ο,ΤΙ ΣΠΕΡΝΕΙΣ ΘΑ ΘΕΡΙΣΕΙΣ».
Είναι υποχρέωση του κ. Πρωθυπουργού και της Κυβέρνησης να τηρήσουν τις προεκλογικές τους δεσμεύσεις και είναι αναφαίρετο δικαίωμά μας να αξιώνουμε την υλοποίηση αυτών που μας υποσχέθηκαν.
Σε κάθε περίπτωση τονίζουμε ότι :
ΔΕΝ ΠΤΟΟΥΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΟΥΜΕ ΤΟΝ ΔΙΚΑΙΟ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΑΓΩΝΑ ΜΑΣ!!!

ΤΕΡΜΑ ΠΙΑ ΣΤΟΥΣ ΕΜΠΑΙΓΜΟΥΣ!!!

ΑΝ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΟΤΙ ΘΑ ΤΟΥΣ ΑΦΗΣΟΥΜΕ
ΝΑ ΑΠΟΦΑΣΙΖΟΥΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ ΧΩΡΙΣ ΕΜΑΣ…..ΕΙΝΑΙ ΓΕΛΑΣΜΕΝΟΙ !!!

ΓΙΑ ΤΟ Δ.Σ.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΤΖΑΤΖΑΝΑ Σταυρούλα
Ο ΓΕΝ. ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ

ΧΑΤΖΗΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Παναγιώτης

Εγγραφείτε στο Newsletter μας