Ηχηρό το μήνυμα “Είμαστε καλά. Γιορτάζουμε” από το Σύλλογο Καρκινοπαθών “Δύναμη Ψυχής”

Με αφορμή τον Οκτώβριο ως μήνα πρόληψης ενάντια στον καρκίνο του μαστού, ο Σύλλογος Καρκινοπαθών Νομού Ροδόπης “Δύναμη Ψυχής” διοργάνωσε για 4η χρονιά φέτος περπάτημα στους δρόμους της Κομοτηνής.

Ο Σύλλογος, που χωρίς αμφιβολία αποτελεί έναν πυλώνα σήμερα για όλους όσους νοσούν από την ασθένεια του καρκίνου συγκεντρώθηκε στην Κεντρική Πλατεία της Κομοτηνής, απ΄ όπου δόθηκε η έναρξη για το περπάτημα.

Η στήριξη των Κομοτηναίων για άλλη μια φορά ήταν έκδηλη, αφού πάνω από 200 άτομα συγκεντρώθηκαν για να δώσουν στήριξη στο σύλλογο και να δείξουν για άλλη μια φορά την αγάπη τους, ακολουθώντας όλη την πορεία της διαδρομής.

Στο σημείο εκκίνησης δόθηκε και η δυνατότητα σε όσους επιθυμούν να προμηθευτούν τα νέα μπλουζάκια του Συλλόγου. Παράλληλα, φωτίστηκε το κτίριο της Αντιπεριφέρειας Ροδόπης, ενώ ακολούθησε και πάρτυ στο Avant Garde.

Η Πρόεδρος του Συλλόγου, κα. Ροδούλα Κοκκινάκη, ευχαρίστησε όλους όσους συμμετείχαν στην εκδήλωση αυτή του Συλλόγου αλλά και όλους όσους συνέβαλαν σε αυτήν. Ο Σύλλογος, σύφφωνα με την Πρόεδρο, αριθμεί σήμερα κατά προσέγγιση 450 μέλη. Ηχηρό μήνυμα ελπίδας και στήριξης έδωσε παράλληλα η κα. Κοκκινάκη τονίζοντας “Είμαστε καλά. Γιορτάζουμε. Είμαστε εδώ”.

Νατάσσα Λιβεριάδου: “Ένας Σύλλογος που μας διδάσκει τη δύναμη της ψυχής, το “τι είναι ζωή”, πόσο μεγάλη είναι η αξία της”.

Η Πρόεδρος της ΔΚΕΠΠΑΚ, κα. Νατάσσα Λιβεριάδου, έδωσε και αυτή φυσικά το παρόν, επιμένοντας στο ότι όλος ο κόσμος θα πρέπει να είναι εδώ και να στηρίζει ένα Σύλλογο, που τα μέλη του προσπαθούν με όλες τους τις δυνάμεις να ξεπεράσουν όποιο πρόβλημα υπάρχει και να διδάξουν σε εμάς τι θα πει “δύναμη”.

Βούλα Ελευθεριάδου: “Είναι υποχρέωση μας να είμαστε κοντά στο Σύλλογο αλλά και να ενημερώσουμε για την έγκαιρη διάγνωση του καρκίνου”.

Το παρόν έδωσε και ο Αντιπεριφερειάρχης Ροδόπης, κ. Νίκος Τσαλικίδης, ο οποίος έδωσε και έδειξε και αυτός την πλήρη στήριξη του στο σύλλογο για το τόσο σημαντικό έργο που επιτελεί.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας