Ημερολόγιο δράσεων Δήμου Κομοτηνής, Συλλόγων και Ομάδων Be in komotini, Be informed

Ο Δήμος Κομοτηνής δημιούργησε μέσα από το visit komotini ένα χρήσιμο Ημερολόγιο όλων των δράσεων του Δήμου, των Πολιτιστικών και Αθλητικών Συλλόγων καθώς επίσης των Εθελοντικών και Κοινωνικών Ομάδων που δραστηριοποιούνται στα όρια του Δήμου Κομοτηνής σε αρχείο ηλεκτρονικού ημερολογίου το οποίο αξιοποιείται με τον πιο εύκολο τρόπο.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να χρησιμοποιούν το url https://scmsmedia.fra1.cdn.digitaloceanspaces.com/88232ce3-9c21-465f-bfb3-087ba38cd66c/calendars/calendar.ics για να προσθέτουν το ημερολόγιο στο πρόγραμμα που χρησιμοποιούν (Google Calendar, iCal κλπ,) κάνοντας ΕΓΓΡΑΦΗ (SUBSCRIBE). Με ένα απλό κλικ στο κινητό ή τον υπολογιστή μπορούν να λαμβάνουν ενημέρωση στο κινητό για όλες τις αθλητικές, πολιτιστικές, κοινωνικές δράσεις.

Παράλληλα με την προσωπική ενημέρωση του κάθε πολίτη μέσω από το Ημερολόγιο δίνεται η δυνατότητα  σε φορείς που σχεδιάζουν μια εκδήλωση, με ένα κλικ στο Ημερολόγιο του Visit Komotini να γνωρίσουν τον προγραμματισμό των υπολοίπων για να μη συμπέσουν οι ημερομηνίες διεξαγωγής δράσεων ή εκδηλώσεων.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να προσθέσουν τον σύνδεσμο στο πρόγραμμα που χρησιμοποιούν (iCal, Google Calendar) μέσω της λειτουργίας εγγραφή – subscribe.

Συμβουλή: Μην προσθέσετε απλά το Ημερολόγιο σαν αρχείο γιατί έτσι δεν θα ενημερώνεται. Με την εγγραφή στη διεύθυνσή του, το ημερολόγιο θα ενημερώνεται αυτόματα στον χρόνο που θα ορίσετε εσείς.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας