Ετήσιος χορός του συλλόγου ΤΡΑΠΕΖΟΥΝΤΑ

Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε ο Ετήσιος Χορός του Σύλλογου Ποντίων Ν. Ροδόπης «Η Τραπεζούντα», το Σάββατο 12 Ιανουαρίου 2013 στην αίθουσα εκδηλώσεων του ξενοδοχείου Chris&Eve. Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι της Περιφέρειας, του Δήμου, του Στρατού και άλλων τοπικών φορέων, καθώς και εκπρόσωποι ποντιακών σωματείων από Αλεξανδρούπολη, Ξάνθη, Κομνηνά Ξάνθης, Χρυσούπολη Καβάλας, Καβάλα, Αμυγδαλεώνα Καβάλας, Κοζάνη, Γιαννιτσά κ.α. Το μηνυμα του Περιφερειάρχη μετέφερε ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Γιάννης Νικολαΐδης, εκ μέρους του Δημάρχου μίλησε ο Αντιδήμαρχος κ. Βασίλης Κυπριανίδης, ενώ την στήριξη του Γ. Πετρίδη μετέφερε και η Δημοτική Σύμβουλος κ. Αφροδίτη Καρελιάδου. Σύντομο χαιρετισμό απήυθυνε και ο Ταξίαρχος της 29ης Ταξιαρχίας κ. Ε. Καβούρ.
Κοντά μας βρέθηκαν και οι τοπικοί Σύλλογοι «Η Κερασούντα και το Γαρς», «Τα Κασσιτερά», «Αλέξανδρος Υψηλάντης», «Εύξεινος Πόντος», «Σύλλογος Ποντίων Φοιτητών», «Σύλλογος Ποντίων Κιζαρίου», «Σύλλογος Ποντίων Κυριών» κ.α. Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία του ο συγγραφέας και στιχουργός Λευτέρης Χαψιάδης και ο ποντιακής καταγωγής διεθνής ποδοσφαιριστής Δημήτρης Παπαδόπουλος, ενώ το παρών δήλωσε και η Παμποντιακή Ομοσπονδία μέσω της προέδρου του ΣποΣ ΑΜΘ κας Χρύσας Μαυρίδου.
Οι καλεσμένοι μας διασκέδασαν με αμείωτη ένταση ως τις πρώτες πρωϊνές ώρες, απολαμβάνοντας τους αγαπημένους τους καλλιτέχνες Ματθαίο Τσαχουρίδη και Αλέξη Παρχαρίδη, τους οποίους συνόδεψαν τα δικά μας παιδιά: Νίκος Σακίδης, Κώστας Σαββίδης, Στέλιος Ταϊρίδης, Γιάννης Παπαδόπουλος, Μιχάλης Κακουλίδης, η κ. Ελένη Βασιλειάδου από την Κοζάνη και ο Γιώργος Χαραλαμπίδης από Ξάνθη.

Το ΔΣ του Συλλόγου ευχαριστεί θερμά όλους όσους, με την παρουσία τους και την καλή τους διάθεση, συνετέλεσαν στην επιτυχή έκβαση της εκδήλωσης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας