Ετήσιος χορός συλλόγου Καππαδοκών

Έγινε με επιτυχία ο ετήσιος χορός του Συλλόγου Καππαδοκών και Μικρασιατών Ν. Ροδόπης «Ο ΜΕΓΑΣ ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ», στο ξενοδοχείο της Κομοτηνής «Χρήστος & Εύη» την 23/2/2013.
Χόρεψαν και διασκέδασαν τα μέλη και οι φίλοι με τη μουσική συνοδεία των ΛΑΛΗΤΑΔΩΝ και την υπέροχη φωνή του Δρόσου Κουτσοκώστα.
Το χορό τίμησαν με την παρουσία τους εκπρόσωποι των Δήμων Κομοτηνής, Μαρωνείας-Σαπών και Αερολέσχης Κομοτηνής.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαριστεί τα μέλη και τους φίλους του Συλλόγου για την αθρόα προσέλευση και το κέφι που είχαν, τους χορηγούς της εκδήλωσης Αφοί Καραγκιουλμέζη Ο.Ε. (εγκαταστάσεις & συντηρήσεις ανελκυστήρων), Λάμπρου Αλεξάνδρα (ιατρός καρδιολόγος), Μαρινίδης Θεόδωρος, Μαρινίδου Βούλα (ιατρός μικροβιολόγος), Μπραντής Κων-νος (τυπογραφείο), Πιρπιρής Δημήτριος (γραφιστικά-βιβλιοδεσίες «περγαμηνή»), Τζαμπάζης Ιωάννης (χρυσοχοείο «χρυσός»), τα φρούτα ήταν προσφορά της Πετρίδης-Τζενετίδης Ο.Ε. και τα ΜΜΕ για την στήριξη και βοήθεια που πρόσφεραν για την πραγμάτωση της εκδήλωσης.
Η Παραλαβή των δώρων, της λαχειοφόρου αγοράς, θα γίνεται κάθε Δευτέρα και Τετάρτη, ώρες 06:00 – 08:00 μ.μ. στα γραφεία του Συλλόγου, Π.Τσαλδάρη 72 (παλαιό τελωνείο) έναντι Σ.Σ.Κομοτηνής
Το Διοικητικό Συμβούλιο σας περιμένει την Κυριακή 12/05/2013 στους Ασκητές για τις εκδηλώσεις της Αγίας Ειρήνης.

Για το Δ.Σ του Συλλόγου
Ο Πρόεδρος Φαρασόπουλος Χαράλαμπος

Φωτογραφίες απο την εκδήλωση μπορείτε να δείτε από τον παρακάτω σύνδεσμο.
http://s1192.beta.photobucket.com/user/RADIOPATRIDA/library/Kappadokes%20xoros

Εγγραφείτε στο Newsletter μας