ΕΠΙΣΚΕΨΗ ΤΟΥ ΤΜΗΜΑΤΟΣ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ ΣΤΟ ΔΗΜΑΡΧΟ ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥΠΟΛΗΣ

Μέλη του Δ.Σ., προπονητές και αθλητές του τμήματος Στίβου του Εθνικού Αλεξανδρούπολης δέχτηκε την Πέμπτη 6 Σεπτεμβρίου 2012 στο γραφείο του ο Δήμαρχος Αλεξανδρούπολης, κ. Ευάγγελος Λαμπάκης. Στη συνάντηση ..
εκ μέρους του Εθνικού παρευρέθηκαν ο έφορος του τμήματος Στίβου κ. Κώστας Πατερόπουλος, μέλη της διοίκησης, μεταξύ των οποίων και το νέο μέλος της, η Ολυμπιονίκης Χρυσοπηγή Δεβετζή, οι προπονητές στίβου Γιώργος Δαστερίδης, Δημήτρης Τσιακιρούδης, Άννα-Μαρία Τουρβά και Βάσω Βαγενά, οι αθλήτριες Αντωνία Καλαφατζή, Βάγια Παπαχρήστου, Μαρία Μανάργια και ο αθλητής Γιάννης Σιταρίδης.
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης, η οποία διεξήχθη σε εγκάρδιο κλίμα, ο δήμαρχος Αλεξανδρούπολης συνεχάρη όλους τους αθλητές για τις σημαντικές διακρίσεις τους και τους ευχήθηκε καλή επιτυχία για τη νέα αγωνιστική περίοδο. Ο κ. Λαμπάκης ζήτησε ακόμη να ενημερωθεί για τους νέους στόχους του συλλόγου, καθώς και για τις ανάγκες της ομάδας σε θέματα υποδομών, επισημαίνοντας την αμέριστη συμπαράσταση της δημοτικής αρχής σε κάθε προσπάθεια των ντόπιων αθλητών.
Ο έφορος της ομάδας κ. Πατερόπουλος ανακοίνωσε στο Δήμαρχο την απόφαση του Δ.Σ. να τον ανακηρύξει επίτιμο μέλος της Επιτροπής Διοίκησης του τμήματος Στίβου του Εθνικού.

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ ΔΗΜΟΥ ΑΛΕΞ/ΠΟΛΗΣ

—————————————————————————————
Η ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗΣ ΕΒΡΟΥ ΥΠΟΔΕΧΘΗΚΕ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΣΤΙΒΟΥ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΥ
Η Αντιπεριφερειάρχης κ Γεωργία Νικολάου Μαυρανεζούλη υποδέχτηκε τους αθλητές του στίβου που διακρίθηκαν προκειμένου να βραβεύσει τις επιδόσεις και τις διακρίσεις που κατόρθωσαν στο τρέχον έτος. Οι αθλητές και οι αθλήτριες που δέχτηκαν τους επαίνους ήταν:
ΚΑΛΑΦΑΤΖΗ ΑΝΤΩΝΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΚΑΙ ΒΑΛΚΑΝΙΟΝΙΚΗΣ ΝΕΑΝΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
ΠΑΠΑΧΡΗΣΤΟΥ ΒΑΓΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΕΠΙ ΚΟΝΤΩ
ΣΙΤΑΡΙΔΗΣ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΜΠΑΙΔΩΝ ΣΤΟ 6ΘΛΟ
ΜΑΝΑΡΓΙΑ ΜΑΡΙΑ ΠΑΝΕΛΛΗΝΙΟΝΙΚΗΣ ΠΑΓΚΟΡΑΣΙΔΩΝ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ 80Μ.
Τους αθλητές συνόδευαν οι :
ΕΦΟΡΟΣ ΣΤΙΒΟΥ-ΠΑΤΕΡΟΠΟΥΛΟΣ ΚΩΣΤΑΣ
ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ-ΓΚΑΤΖΙΟΣ ΑΠΟΣΤΟΛΟΣ
ΤΑΜΙΑΣ-ΚΟΝΤΑΡΑΣ ΧΡΗΣΤΟΣ
ΜΕΛΗ ΔΙΟΙΚΟΥΣΑΣ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ:ΚΑΛΑΦΑΤΖΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΠΑΠΑΔΕΛΟΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΚΟΖΑΡΗΣ ΝΙΚΟΣ-ΣΠΟΥΡΙΤΑΣ ΔΗΜΟΣ-ΤΡΙΑΝΤΑΦΥΛΛΙΔΗΣ ΕΥΘΥΜΗΣ-ΑΛΕΞΙΑΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΑΠΟΣΤΟΛΟΥΜΗ ΧΡΥΣΑ-ΔΕΒΕΤΖΗ ΠΗΓΗ
ΠΡΟΠΟΝΗΤΕΣ:ΔΑΣΤΕΡΙΔΗΣ ΓΙΩΡΓΟΣ-ΤΣΙΑΚΙΡΟΥΔΗΣ ΔΗΜΗΤΡΗΣ-ΤΟΥΒΡΑ ΑΝΝΑ ΜΑΡΙΑ-ΜΗΤΗΛΕΤΣΗΣ ΜΑΝΩΛΗΣ-ΒΑΓΕΝΑ ΒΑΣΩ-ΜΑΡΤΙΝΙΔΗΣ ΚΩΣΤΑΣ-ΤΣΙΡΤΣΑΚΗΣ ΣΤΑΥΡΟΣ
Η αντιπροσωπεία του Σωματείου επεφύλαξε και μία έκπληξη προς την Αντιπεριφερειάρχη. Της ανακοίνωσαν την ανακήρυξη της ως επίτιμο μέλος της Διοικούσας Επιτροπής του τμήματος του Στίβου του Εθνικού
Η κ Νικολάου τους ευχαρίστησε και τους επέδωσε έπαινο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας