Επισημοποιήθηκε η συμφωνία Πανθρακικού-Stoiximan

ΚαταγραφήΜε κάθε επισημότητα παρουσιάστηκε το μεσημέρι της Τρίτης (10/11) σε συνέντευξη τύπου που πραγματοποιήθηκε στο ΔΑΚ Κομοτηνής η συνεργασία του Πανθρακικού μας με την εταιρεία Stoiximan, που αποτελεί το Μεγάλο Χορηγό της ομάδας μας, για την αγωνιστική περίοδο 2015-16.
Καταγραφή1
Πρώτος το λόγο πήρε ο μεγαλομέτοχος της ΠΑΕ, κ. Τάσος Καραολάνης, καλωσορίζοντας τη Stoiximan στην «οικογένεια» του Πανθρακικού:

«Είναι μια ιδιαίτερη μέρα για εμάς, καθώς βρισκόμαστε στην ευχάριστη θέση να επισημοποιήσουμε τη συνεργασία με μια εταιρεία που κατέχει την κορυφή στο χώρο της και που θα αποτελεί την τρέχουσα σεζόν το Μεγάλο Χορηγό του Πανθρακικού.

Η χορηγική συνεργασία της ομάδας μας με τη Stoiximan, που έχει ξεκινήσει εδώ και μερικές εβδομάδες, ελπίζουμε ότι θα συνδυαστεί με την επίτευξη των στόχων που έχουμε θέσει για τη φετινή αγωνιστική περίοδο τόσο εμείς όσο και ο χορηγός.

Καλωσορίζουμε, λοιπόν, τη Stoiximan στην «οικογένεια» της ομάδας μας και ευχαριστούμε πολύ τους ανθρώπους της εταιρείας για την άριστη συνεργασία που έχουμε χτίσει. Σε μια δύσκολη περίοδο για την Ελλάδα, για το ποδόσφαιρο και κατ’ επέκταση για όλους μας, είναι πολύ σημαντικό που ο Πανθρακικός έχει στο πλευρό του, στο πλαίσιο μιας χορηγικής συνεργασίας, μια εταιρεία αυτού του βεληνεκούς.

Και αξίζει να αποδοθούν τα εύσημα στη Stoiximan για τη στήριξη που παρέχει στον ελληνικό αθλητισμό και ευρύτερα στην κοινωνία.

Ευχόμαστε και το πιστεύουμε ότι Πανθρακικός και Stoiximan θα ζήσουν μεγάλες στιγμές στην κοινή πορεία που άρχισαν να χαράσσουν, όχι μόνο για την τρέχουσα περίοδο αλλά και για τα επόμενα χρόνια».

Εκ μέρους του ποδοσφαιρικού τμήματος, για τη συνεργασία με την κορυφαία, στο χώρο στον οποίο δραστηριοποιείται, εταιρεία μίλησε ο αρχηγός της ομάδας μας, Αντώνης Λαδάκης, που ευχήθηκε Πανθρακικός και Stoiximan να ζήσουν από κοινού πολλές επιτυχίες:

«Για λογαριασμό του ποδοσφαιρικού τμήματος θα ήθελα και εγώ από την πλευρά μου να καλωσορίσω τη Stoiximan στην «οικογένεια» του Πανθρακικού.

Πρόκειται για μια εταιρεία που στηρίζει έμπρακτα όλο το φάσμα του ελληνικού αθλητικού, με έντονο κοινωνικό πρόσωπο και είναι ιδιαίτερα σημαντικό για τη δική μας ομάδα που θα έχει στο εξής τη στήριξή της. Ευχαριστούμε θερμά τη Stoiximan για τη συνεργασία και η ευχή μας είναι αυτή να μας φέρει γούρι και μαζί να πετύχουμε το στόχο της παραμονής στη Super League και να ζήσουμε σημαντικές αγωνιστικές επιτυχίες».

Στην παρουσίαση της συνεργασίας Πανθρακικού-Stoiximan, το Μεγάλο Χορηγό εκπροσώπησε ο διευθυντής marketing και επικοινωνίας, κ. Πάνος Κωνσταντόπουλος, ο οποίος από την πλευρά του ανέφερε:

«Είναι μεγάλη μας χαρά που βρισκόμαστε σήμερα εδώ στην ακριτική Κομοτηνή στην εκδήλωση για την επίτευξη της χορηγικής συμφωνίας ανάμεσα στην ΠΑΕ Πανθρακικός και τη Stoiximan, μετά μάλιστα από μια εντυπωσιακή εμφάνιση της ομάδας στην Τούμπα. Στη Stoiximan επιδιώκουμε να αποδεικνύουμε με κάθε μας συνεργασία αλλά και να μοιραζόμαστε με κάθε συνεργάτη, κοινές αξίες και ιδανικά που επιτρέπουν μακρόπνοη συμπόρευση και λειτουργούν προς την κατεύθυνση ανάπτυξης δράσεων κοινωνικής υπευθυνότητα. Είναι σημαντικό να μπορούμε να ενισχύουμε αθλητικές διοργανώσεις συλλόγους και οργανώσεις που παλεύουν για να φέρουν το καλύτερο δυνατό αποτέλεσμα.

Είμαστε ιδιαίτερα ευτυχείς στη Stoiximan να μπορούμε να στηρίζουμε και να ικανοποιούμε τις ανάγκες του ελληνικού αθλητισμού σε όλα τα επίπεδα. Ιδιαίτερα, με τη σύναψη της χορηγικής συμφωνίας με τον Πανθρακικό, επιβεβαιώνεται η πάγια πρόθεση και στρατηγική στόχευση της εταιρείας που υποδηλώνει τη υπεύθυνη και δυναμική ενδυνάμωση τόσο του αθλητισμού γενικότερα όσο και των ποδοσφαιρικών ομάδων της περιφέρειας ειδικότερα. Είναι μεγάλη μας χαρά να συμπεριλαμβάνουμε στην ολοένα και μεγαλύτερη οικογένειά μας μια εκ των ομάδων που εκπροσωπούν με τον καλύτερο τρόπο το θρακικό ποδόσφαιρο στη Superleague.

Η χαρά μας όμως είναι ακόμη μεγαλύτερη γιατί η παρουσία μας στην Θράκη έρχεται σε συνέχεια της στήριξης από τη Stoiximan μιας οργάνωσης που τιμά τη Κομοτηνή και τη Θράκη γενικότερα, μιας οργάνωσης που έχει καταφέρει να αποτελεί παράδειγμα προς μίμηση.

Mιλώ για το Σύλλογο Ατόμων με Κινητικά Προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης «Περπατώ» του οποίου η Stoiximan είναι υπερήφανη αρωγός. Με το ΠΕΡΠΑΤΩ αναπτύσσουμε κοινωνικές δράσεις που έχουν διττό στόχο ευαισθητοποίηση και παρέμβαση. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό για εμάς να στηρίζουμε την εξαιρετική λειτουργία του ”Περπατώ”, ενός συλλόγου που δραστηριοποιείται στην Κομοτηνή, θέλοντας να δώσουμε το μήνυμα ότι πρέπει να στηρίζουμε δράσεις που αναπτύσσονται στην περιφέρεια. Δράσεις που έχουν μεγάλο αντίκτυπο και δεν έχουν την ίδια στήριξη με αντίστοιχες στις μεγάλες πόλεις της Ελλάδας. Το ίδιο μήνυμα στέλνουμε και με την στήριξη του Πανθρακικού. Ευελπιστούμε με μοχλούς τις δύο αυτές οντότητες που κάνουν περήφανη την Κομοτηνή να στείλουμε μήνυμα σε όλη την Ελλάδα.

Βρισκόμαστε πάντα δίπλα σε αθλητικούς συλλόγους και ομάδες που εκφράζουν τα ιδανικά και τις αξίες που ενυπάρχουν στην ίδια την εταιρεία και που επικοινωνούν με τη δραστηριότητα και τις προσπάθειές τους το όραμα για ένα πιο υγιές αθλητικό στερέωμα.

Η Stoiximan ως Μεγάλος Χορηγός της ΠΑΕ Πανθρακικός πρόκειται να σταθεί αρωγός σε όλη την προσπάθεια της ομάδας να αναδείξει τον καλύτερό της εαυτό. Και αυτό εμείς στη Stoiximan επιλέγουμε να το επιβραβεύουμε.

Ολοκληρώνοντας, θα ήθελα να ευχηθώ νίκες στην ομάδα και καλύτερα αποτελέσματα στην φετινή αγωνιστική σεζόν».

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας