Επίσκεψη του Αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης Ν. Τσαλικίδη στη 2η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης στην Μαρώνεια

Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης πραγματοποίησε επίσκεψη στη 2η Μοίρα Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (2η ΜΣΕΠ) στην Μαρώνεια.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης συνοδευόμενος από τον Ραφαήλ Σανδαλτζόπουλο Αντιπρύτανη, Διοικητικών Υποθέσεων, Καθηγητή του Τμήματος Μοριακής Βιολογίας και Γενετικής του ΔΠΘ και τον Μανώλη Γκόλια μέλος ΕΔΙΠ στο Τμήμα Πολιτικών Μηχανικών του ΔΠΘ, ενημερώθηκε σχετικά με την αποστολή της 2ης Μοίρας Σταθμού Ελέγχου και Προειδοποίησης (2η ΜΣΕΠ).
Κατά τη διάρκεια της συνάντησης με τον Διοικητή Ηλία Γκρίνια και με το προσωπικό της μοίρας, διαπιστώθηκε η διατήρηση υψηλού βαθμού αποτελεσματικότητας, ετοιμότητας και το υψηλό επίπεδο ασφάλειας στην εναέρια εικόνα της περιοχής μας, αποτέλεσμα της κατάλληλης οργάνωσης – εκπαίδευσης του προσωπικού και της συντήρησης των μέσων και συστημάτων που διατίθενται.
Ο Αντιπεριφερειάρχης ΠΕ Ροδόπης Νικόλαος Τσαλικίδης αναφερόμενος στο έμβλημα της μοίρας ευχαρίστησε το προσωπικό για την προστασία που προσφέρει η Μονάδα ως Θράκας Ιππέας στην περιοχή της Θράκης και τους ευχήθηκε καλή και ειρηνική χρονιά με υγεία και δύναμη στο δύσκολο έργο τους.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας