Επέστρεψε στην Ν.Δ. ο Κώστας Μαρκόπουλος

Με επιστολή του προς τον Πρόεδρο της ΝΔ Αντώνη Σαμαρά ο βουλευτής Ευβοίας Κώστας Μαρκόπουλος ανακοίνωσε την επιστροφή στο κόμμα.

Διαβάστε την επιστολή

Το προσκλητήριο ενότητας από τον Αντώνη Σαμαρά, έχει στόχο την ανασυγκρότηση της χώρας με πρωταγωνιστή μια ενιαία και ισχυρή κεντροδεξιά παράταξη. Το τέλος των Μνημονίων και η ανάδειξη μιας ισχυρής Νέας Ελλάδας, μας χρειάζεται όλους χωρίς εξαιρέσεις, χωρίς εγωισμούς, χωρίς μικροπολιτική διάθεση.Σπάνια ένας πρωθυπουργός απευθύνει παρόμοιο προσκλητήριο. Ο Αντώνης Σμαράς συνδυάζει την εργατικότητα και την αποφασιστικότητα για την ανασυγκρότηση της χώρας με την πολιτική διορατικότητα για μια μεγάλη παράταξη και θα εξασφαλίσει την κυβερνησιμότητα. Απομακρύνει πολιτικούς κλυδωνισμούς και βάζει φραγμούς προς την ακτιβιστική αριστερά που εθίζεται στην καταστροφή και τους νεοναζιστές που επενδύουν στο μίσος.

Σε όλη μου την πορεία υπηρέτησα αρχές και αξίες και βάδισα με γνώμονα την ευημερία του ελληνικού λαού. Εξάλλου, η εκλογή μου στην πρώτη θέση της σταυροδοσίας στην Εύβοια, με αυτές τις αρχές έγινε και τώρα και στις εκλογές του 2009. Την εντολή αυτή δεν την παραχαράσσω, αντίθετα της προσδίδω προστιθέμενη αξία.

Στο προσκλητήριο του πρωθυπουργού έχω αποφασίσει να είμαι παρών

Εγγραφείτε στο Newsletter μας