Ενημερωτική δράση του συλλόγου «Γλυκός Κόσμος» με εξειδικευμένους γιατρούς σε θέματα: Διαβήτης τύπου 1 και τύπου 2,

Ο Σύλλογος ατόμων με σακχαρώδη διαβήτη Ροδόπης “Γλυκός Κόσμος” συμμετέχει στο πρόγραμμα της 2ης Εβδομάδας Ψυχικής Υγείας που διοργανώνει η Περιφέρεια Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης, στο πλαίσιο της εβδομάδας Δημόσιας Υγείας και Κοινωνικής Μέριμνας ΑΜΘ, στις 22 και 23 Σεπτεμβρίου 2023.
Η διοργάνωση με την ονομασία «Εβδομάδα Δημόσιας Υγείας», υπήρξε μία ιδέα των Υπηρεσιών της Π.Α.Μ.Θ. που υλοποιείται σε συνεργασία με φορείς που δραστηριοποιούνται στον τομέα της Δημόσια Υγείας από το 2018 (με δύο χρόνια αποχής λόγω της πανδημίας) και περιλαμβάνει ποικίλες δράσεις που αφορούν στη σωματική και ψυχική υγεία όλων των ηλικιακών ομάδων. Οι αντίστοιχες διοργανώσεις 2018 και 2019 και 2022 είχαν ιδιαίτερη απήχηση στο κοινό όχι μόνο από πλευράς συμμετοχής, αλλά και ως προς τα άμεσα αποτελέσματα στην ενημέρωση για την πρόληψη και την προαγωγή της υγείας στους ωφελούμενους που ανήκαν σε όλο το ηλικιακό φάσμα.
Η συμμετοχή του συλλόγου στην εν λόγω δράση αποτελεί μια σημαντική ευκαιρία για την ενίσχυση της ευαισθητοποίησης του κοινού για θέματα δημόσιας υγείας και κοινωνικής μέριμνας με έμφαση στο σακχαρώδη διαβήτη.
Ακολουθεί αναλυτικά το πρόγραμμα του Συλλόγου:
Παρασκευή 22 Σεπτεμβρίου 2023
10:00-13:00 – Πλατεία Ιάσμου
Ενημερωτική δράση του συλλόγου «Γλυκός Κόσμος» με εξειδικευμένους γιατρούς σε θέματα: Διαβήτης τύπου 1 και τύπου 2, σε συνεργασία με τον ιατρικό σύλλογο και την Ιατρό παθολόγο κυρία Βούλα Ελευθεριάδου που θα ενημερώνει το κοινό καθώς και με παράλληλες μετρήσεις γλυκόζης στο κοινό σε συνεργασία με τις φαρμακευτικές εταιρίες: Ascensia Diabetes Care και Menarini Diagnostics.
Σάββατο 23 Σεπτεμβρίου 2023
10:00-13:00 – Κεντρική Πλατεία Κομοτηνής
– Ενημερωτική δράση του συλλόγου «Γλυκός Κόσμος» με εξειδικευμένους γιατρούς σε θέματα Διαβήτη τύπου 1 και τύπου 2, σε συνεργασία με τον ιατρικό σύλλογο και την ιατρό κυρία Βούλα Ελευθεριάδου με παράλληλες μετρήσεις γλυκόζης στο κοινό σε συνεργασία Με τις φαρμακευτικές εταιρίες: Ascensia Diabetes Care και Menarini Diagnostics.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε με το Σύλλογο “Γλυκός Κόσμος” στο τηλέφωνο: 6936805213.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας