Ενέργειες της ΟΕΒΕΣ Ροδόπης για τα τρέχοντα ζητήματα του νομού

1. Την Τετάρτη 31/01/2018 συναντηθήκαμε με το γενικό γραμματέα του υπ .Εσωτερικών κ Κώστα Πουλάκη όπου τον θέσαμε τις παρατηρήσεις μας και ζητήσαμε τροποποιήσεις του Νόμου 4483/2017 που αφορά την ανάπτυξη τραπεζοκαθισμάτων και τις ποινές που επιβάλλονται
2. Την Πέμπτη 01/02/18 έγινε μία γόνιμη συζήτηση επί των θεμάτων αυτών με τους δύο Κυβερνητικούς βουλευτές του Νομού κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά και Καραγιουσούφ Αιχάν στην Αθήνα.
3. Κατά την επίσκεψη μας στο υπουργείο Οικονομικών την 01/02/18 θέσαμε ενώπιον της Υπουργού Οικονομικών κ. Παπανάτσιου το θέμα των προστίμων και των ελέγχων.
4. Στις 4 κ 5/2/18 βρεθήκαμε με τα Ανώτερα Συνδικαλιστικά στελέχη της Γ.Σ.Ε.Β.Ε.ΕΛΛΑΔΟΣ Και της ΠΟΕΣΕ (Πανελλήνια Ομοσπονδια Εστιατορικών κσι Συναφών Επαγγελμάτων)όπου συζητήθηκε διεξοδικά το θέμα ζητήθηκε η νομική τους συμβολή και περαιτέρω από κοινού ενέργειες μας.
5. Την Δευτέρα 05/02/18 πραγματοποιήθηκε στα γραφεία της ΟΕΒΕΣ Ν Ροδόπης ως γνωστόν κοινή Περιφερειακή Συνδιασκεψη των Σωματείων Εστίασης και Καφέ όπου και πάλι αναταλλάξαμε απόψεις και αποφασίσαμε κοινές δράσεις σε επίπεδο περιφερειας.
6. Ολο αυτό το διάστημα τόσο ο πρόεδρος όσο και τα μέλη του Διοικητικού Συμβουλίου είναι σε διαρκή επικοινωνία με τα συναρμόδια Σωματεία το Δήμαρχο Κομοτηνης τον Αντιπεριφερειαρχη Ροδόπης Υπηρεσιακούς Παραγοντες όπως η πολεοδομία για την από κοινού ευρεση λύσης στα πλαίσια της έννομης τάξης.
Όπως διαπιστώνεται η ΟΕΒΕΣ κινείται πάντα σ όλα τα επίπεδα και προς το συμφερον των επαγγελματιών είναι πάντα ανοιχτή σε επικοινωνία ειτε τηλεφωνικά είτε διαπροσωπικά σ οποιον επιθυμεί να ενημερωθεί και να καταθέσει τις προτάσεις του.
Προς τον πρώην Πρόεδρο του Σωματείου Καφεποτοπωλών κ. Κιλτσικη θέλουμε να γνωρίζει ότι εμείς δεν παραιτούμαστε λόγω ελλείψεως χρόνου. Τιμούμε την ψήφο των Συναδέλφων σ ολη την διάρκεια των θητειών μας αγωνιζόμαστε και προσπαθούμε με ότι μέσο διαθέτουμε για το καλλίτερο του επιχειρηματικού κόσμου πάντα στα πλαισια του Νόμου και της αξιοπρέπειας.

Εκ του Διοικητικού Συμβουλίου της ΟΕΒΕΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας