Εισβολή της αστυνομίας στην Τούμπα και έλεγχοι σε σύνδεσμο και κερκίδες

Σε εξονυχιστικό έλεγχο των κερκίδων και όλων των χώρων του σταδίου της Τούμπας, με τη βοήθεια εκπαιδευμένων σκύλων, προχώρησε νωρίς το πρωί της Κυριακής (23/2) η αστυνομία, η οποία μάλιστα εισέβαλε και σε σύνδεσμο φίλων του ΠΑΟΚ που στεγάζεται κάτω από τις κερκίδες, με τις έρευνες να γίνονται παρουσία εισαγγελέα. Από τον έλεγχο που έγινε στις κερκίδες και στις τουαλέτες του σταδίου, λίγες ώρες πριν την αναμέτρηση του «Δικεφάλου του βορρά» με τον Ολυμπιακό, κατασχέθηκε ένα πανό.

Αναφορικά με τις έρευνες που έγιναν στον ΣΦ ΠΑΟΚ Τούμπας, που στεγάζεται κάτω από την Θύρα 4, επί της Κλεάνθους, οι αστυνομικοί έσπασαν την πόρτα και εισέβαλαν στο χώρο, προχωρώντας σε έλεγχο κάθε σπιθαμής του συνδέσμου. Οι έλεγχοι στο στάδιο της Τούμπας έγινε παρουσία των υπευθύνων του σταδίου. Η επιχείρηση της αστυνομίας κράτησε για περίπου 1,5 ώρα και πλέον οι αστυνομικές δυνάμεις έχουν αποχωρήσει.

Οι άνθρωποι του ΠΑΟΚ δεν έκρυψαν τον εκνευρισμό τους για το σκηνικό που εκτυλίχθηκε, αντιλαμβανόμενοι πως τέτοιες κινήσεις είναι ικανές να δυναμιτίσουν ένα κλίμα το οποίο έχει κρατηθεί σε χαμηλά επίπεδα με τις κινήσεις που έγιναν καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας.

ΠΗΓΗ ΕΘΝΟΣ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας