Εικαστικό Δρώμενο με θέμα “Η ζωή στην πόλη” το Σάββατο 28 Ιουνίου 2014

Ο Δήμος Κομοτηνής σε συνεργασία με την Αναπτυξιακή Ανώνυμη Εταιρεία Κ. Καραθεοδωρή του Δήμου Κομοτηνής και στα πλαίσια του έργου «ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΕΡΓΕΙΩΝ ΓΙΑ ΤΟΝ ΣΧΕΔΙΑΣΜΟ, ΤΗΝ ΠΡΟΩΘΗΣΗ ΚΑΙ ΥΛΟΠΟΙΗΣΗ ΜΕΤΡΩΝ ΜΕ ΣΚΟΠΟ ΤΗΝ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΟΡΘΩΝ ΠΡΑΚΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΚΑΝΟΝΩΝ» που εντάσσεται στο Ε.Π. «ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ – ΘΡΑΚΗΣ 2007-2013», άξονας προτεραιότητας 9 «ΑΕΙΦΟΡΟΣ ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΚΑΙ ΠΟΙΟΤΗΤΑ ΖΩΗΣ ΣΤΗΝ ΑΝΑΤΟΛΙΚΗ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ – ΘΡΑΚΗ», υλοποιεί τη συγκεκριμένη δράση.
Στόχος της ενέργειας αυτής είναι η δημιουργία κατάλληλου περιβάλλοντος & υποδομών στην πόλη που θα ανταποκριθούν στην αυξανόμενη αστική συσσώρευση και θα προσφέρουν αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής στους κατοίκους και επαγγελματίες της περιοχής παρέμβασης αλλά και η διευκόλυνση της προσπελασιμότητας του συνόλου των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής.
Το πρόγραμμα της εκδήλωσης περιλαμβάνει εργαστήρια δημιουργίας για παιδιά σχολικής και προσχολικής ηλικίας, δημιουργίες του αστικού καλλιτέχνη Στάθη Γκεβρέκη, καθώς και εκπαιδευτική παρουσίαση για την ασφαλή χρήση και κίνηση με το ποδήλατο, επιδείξεις δεξιοτεχνίας και ποδηλατοβόλτες κατά μήκους του ποδηλατοδρόμου με τους On Bikes Ποδηλάτες Κομοτηνής.
Συνεργαζόμενοι φορείς της δράσης είναι η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, ο Σύλλογος Ατόμων με κινητικά προβλήματα και Φίλων Ν. Ροδόπης “Περπατώ” και οι On Bikes – Ποδηλάτες Κομοτηνής.
Σας περιμένουμε …. Για μια πιο όμορφη ζωή στην πόλη!

Εγγραφείτε στο Newsletter μας