Εθιμοτυπική επίσκεψη του Δ .Σ.της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Α.Μ.Ε.Α της ΑΜΘ στον Ι. Γκαράνη

Την Πέμπτη 26 Σεπτεμβρίου 2019 ο Δήμαρχος Κομοτηνής, Ιωάννης Γκαράνης, δέχτηκε στο γραφείο του, στο Δημαρχείο Κομοτηνής, την εθιμοτυπική επίσκεψη του Διοικητικού Συμβουλίου της Περιφερειακής Ομοσπονδίας Ατόμων με ειδικές Ανάγκες Ανατολικής Μακεδονίας-Θράκης.

            Στη συνάντηση αυτή οι εκπρόσωποι της Ομοσπονδίας είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν εκ του σύνεγγυς τον νεοεκλεγμένο Δήμαρχο Κομοτηνής, να τον συγχαρούν για την εκλογή του και να του θέσουν μια σειρά από θέματα, που αφορούν τα Άτομα με Ειδικές ανάγκες και αναφέρονται στη βελτίωση της καθημερινότητάς τους, στη βελτίωση της  προσβασιμότητας των δημόσιων χώρων στον Δήμο Κομοτηνής, καθώς και σε γενικότερου ενδιαφέροντος θέματα για τα Άτομα με Ειδικές Ανάγκες.

            Ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Ιωάννης Γκαράνης, επαναβεβαίωσε στα μέλη της αντιπροσωπίας την αταλάντευτη βούληση του ίδιου προσωπικά, αλλά και σύσσωμης της Δημοτικής Αρχής, για τη συνέχιση της γόνιμης και δημιουργικής συνεργασίας με το κίνημα των ΑΜΕΑ στην περιοχή μας. Τόνισε δε, ότι για την επόμενη τετραετία κύρια στόχευση του Δήμου Κομοτηνής είναι η διαρκής ανάπτυξη καλών πρακτικών και δράσεων επ’ ωφελεία των συμπολιτών μας με Ειδικές Ανάγκες.  

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας