Εδώ Χατζηοσμάν, εκεί Χατζηοσμάν, που είναι ο Χατζηοσμάν;

Άνθρακες τελικά ο θησαυρός τα σενάρια περί υποψηφιότητας Χατζηοσμαν με τη ΝΔ.

Με αλλεπάλληλα άρθρα σας είχα ξεκαθαρίσει πως δεν υφίσταται τέτοιο θέμα… και πως στα κεντρικά της ΝΔ γελούσαν με τις φήμες…παρ όλα αυτά στην κοινωνία της Ροδόπης το κλίμα ανησυχίας ολοένα και αυξανόταν.

Ο «ταραξίας» της διασποράς των φημών είχε προειδοποιηθεί από την ηγεσία της ΝΔ να σταματήσει την Χατζηοσμανοφοβία, όπως είχε προειδοποιηθεί να σταματήσει και την στήριξη στον Τοψίδη…αλλά φωνή βοώντος εν τη ερήμω.

Από εκείνο το σημείο και μετά…κόπηκε κάθε επαφή του με την Συγγρού…διά παντός.

Τις τελευταίες ημέρες μάλιστα  έχοντας ήδη ανακοινώσει η ΝΔ  τρία από τα πέντε ονόματα των υποψηφίων βουλευτών της ( Ελευθεριάδου, Ιατρίδη και Κατραντζή ) οι φήμες στα χωριά της Ροδόπης περί Χατζηοσμάν οργίασαν…μη λαμβάνοντας υπ όψη ούτε τα αυτονόητα. Ότι  σίγουρα οι δύο από  τους τρεις του ήξεραν ήδη …τις 3 περιπτώσεις που απέμεναν για την συμπλήρωση του ψηφοδελτίου. 1)Ότι ο δεύτερος μουσουλμάνος θα ήταν ο Εμίνογλου …λόγω της στήριξης του στον Χρ. Μέτιο …και η τρίτη χριστιανική υποψηφιότητα θα πήγαινε σε γυναίκα 2) Ότι  τη θέση της γυναίκας στο ψηφοδέλτιο θα την καταλάμβανε μουσουλμάνα και ο Στυλιανίδης θα ήταν ο τρίτος χριστιανός  και 3) πως θα έμπαινε και ο Εμίνογλου και η μουσουλμάνα υποψήφια …και ως χριστιανοί θα έμεναν αυτοί που ήδη είχαν ανακοινωθεί.

Τελικά η λύση ήρθε από την γειτονική Ξάνθη με την μη συμμετοχή του Αλέξανδρου Κοντού στο βουλευτικό ψηφοδέλτιο.

Η παλαιά φρουρά του Κώστα Καραμανλή έμεινε μόνο με ένα όνομα σ όλη τη Θράκη …και αυτός ήταν ο Στυλιανίδης κλειδώνοντας έτσι  την υποψηφιότητα του στο ψηφοδέλτιο. Με συνοπτικές διαδικασίες βρέθηκε και η μουσουλμάνα υποψήφια… και πλέον το ψηφοδέλτιο της ΝΔ στην Ροδόπη είναι έτοιμο για την μάχη των εκλογών.

 

Δ.Κ

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας