Δύο υποψήφιοι, ο εξής ένας.

Μπορεί κατά καιρούς να ακούσθηκαν πολλά ονόματα για τη Θέση του υποψήφιου αντιπεριφερειάρχη Ροδόπης με την παράταξη του Γιώργου Παυλίδη στην ουσία όμως οι διεκδικητές ήταν πάντα δύο.
Ο υποψήφιος αντιπεριφερειάρχης των προηγούμενων εκλογών Κώστας Μιχελής και ο Γενικός Διευθυντής του Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε. Κυριάκος Μπαμπασίδης.
Ο κ Μιχελής από την πλευρά του έχει ήδη την πείρα της εκλογικής αναμέτρησης των περιφερειακών εκλογών (και θα ήταν τώρα αντιπεριφερειάρχης αν δεν μεσολαβούσε η παρέμβαση Ξυνίδη που επέφερε μεταβολή της ψήφου της μειονότητας στον δεύτερο γύρο) ενώ παράλληλα είναι άριστος γνώστης των μέχρι τώρα οικονομικών στοιχείων της περιφέρειας.
Ο κ Μπαμπασίδης από την πλευρά του έχει σαν ατού του την μεγάλη διείσδυση στον αγροτικό πληθυσμό της περιοχής λόγω της θέσης που κατέχει στον Ο.Π.Ε.Κ.Ε.Π.Ε , τον αέρα της ανανέωσης που θα προσδώσει στο ψηφοδέλτιο ενώ παράλληλα έχει και την εμπειρία των εκλογών ως υποψήφιος βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας στο νομό.

Εκείνο που έχει όμως ιδιαίτερη βαρύτητα είναι πως η τελική απόφαση για το ποιος θα είναι ο εκλεκτός δεν θα ληφθεί σε τοπικό επίπεδο αλλά σε κεντρικό.
Θα συγκεντρωθούν οι υποψηφιότητες ,θα γίνουν οι σχετικές εισηγήσεις και ο σχετικός φάκελλος θα αποσταλεί στην Αθήνα όπου θα ληφθεί και η τελική απόφαση από κοινού με τον υποψήφιο περιφερειάρχη ΑΜ-Θ Γιώργο Παυλίδη.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας