Δωρεάν οφθαλμολογικός έλεγχος στα παιδιά των ιδιωτικών παιδικών σταθμών της Κομοτηνής από τους Lions

Η λέσχη Lions “Ορφέας” Κομοτηνής και η λέσχη Leo”Θράξιππος” γιορτάζουν φέτος τα 100 χρόνια Λαϊονισμού και τα εθελοντικά του έργα με σύνθημα το “Υπηρετούμε”. Στα πλαίσια του εορτασμού της εβδομάδας “Αξιοπρέπειας των παιδιών”, (30-08-2015 έως 05-09-2015) και σε συνεργασία με το ΚΕΜΕΑ του Δήμου Κομοτηνής, θα πραγματοποιηθούν το Σάββατο 05-09-2015 από τις 11.00 π.μ. έως τις 13.00 μ.μ. στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου του Πολυλειτουργικού Κέντρου Κομοτηνής ( Γρ. Μαρασλή 1) δωρεάν προληπτικό οφθαλμολογικό έλεγχο στα παιδιά των ιδιωτικών παιδικών σταθμών της πόλης μας.
Ο έλεγχος θα διενεργηθεί με το ειδικό πρωτοποριακό μηχάνημα (Διόφθαλμο Διαθλασίμετρο) από την εκπαιδευμένη υπάλληλο του ΚΕΜΕΑ και με την εθελοντική εποπτεία του οφθαλμιάτρου κου Ευστράτιου Αλβανού. Το μηχάνημα είναι δωρεά των Lions στο ΚΕΜΕΑ από το 2014.
Να σημειωθεί, ότι ήδη έχει διενεργηθεί ο έλεγχος αυτός στα νήπια του Δημοτικών Παιδικών Σταθμών κατά το σχολικό έτος 2014-2015.
Απευθυνόμενοι στην κοινωνική ευαισθησία των γονέων των νηπίων, θα παρακαλούσαμε να συνοδεύουν την προσέλευση τους στην εκδήλωση και με κάποια προσφορά τροφίμων (ότι αυτοί επιθυμούν),για την ενίσχυση του κοινωνικού έργου του Δήμου μας .

Εγγραφείτε στο Newsletter μας