Δράσεις των εμπορικών καταστημάτων της Κομοτηνής

Στα πλαίσια του εορταστικού ωραρίου των Εμπορικών καταστημάτων και της εορταστικής περιόδου γενικότερα, ο Εμπορικός Σύλλογος σε μια προσπάθεια να τονώσει την Χριστουγεννιάτικη διάθεση στους εμπορικούς δρόμους της πόλης σχεδίασε τις εξής δράσεις…

1. Την πρώτη εβδομάδα του εορταστικού ωραρίου θα πραγματοποιηθεί η διαδικασία επιλογής της ομορφότερης Χριστουγεννιάτικης βιτρίνας εμπορικού καταστήματος της πόλης. Στην ομάδα αξιολόγησης θα είναι μέλη του Δ.Σ του Εμπορικού Συλλόγου, εκπρόσωπος του Δήμου Κομοτηνής και ένας διακοσμητής εσωτερικών και εξωτερικών χώρων, οι οποίοι θα φωτογραφήσουν τις 3 επικρατέστερες και θα επιλέξουν την καλύτερη. Θα ακολουθήσει βράβευση του επιχειρηματία την Κυριακή 28/12.
2. Σε συνεργασία με το Σώμα Ελληνικού Οδηγισμού θα πραγματοποιηθεί και φέτος 17 & 18/12 απόγευμα καθώς και 21/12 πρωί, σε εμπορικούς δρόμους της πόλης ( Βενιζέλου, Ερμού, Μ.Μ Βασιλείου) η δράση που γεμίζει γεύση και άρωμα ζεστής σοκολάτας και ζεστού κρασιού!
3. Στις 23/12 και στις 30/12 οι εμπορικοί δρόμοι θα γεμίσουν μουσική! DJ θα παίζουν μουσική όλο το απόγευμα! Ταυτόχρονα θα υπάρχουν Αη Βασίληδες που θα μοιράζουν γλυκάκια, καραμέλες και μπαλόνια στα παιδιά!

Επίσης θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στους συναδέλφους τη συνεργασία του Εμπορικού συλλόγου με τον Ερυθρό Σταυρό. Όσοι συνάδελφοι επιθυμούν να βοηθήσουν, μπορούν να προσκομίσουν τρόφιμα μακράς διαρκείας (ρύζι, μακαρόνια, ζάχαρη, γάλα εβαπορέ κλπ) στα γραφεία του Ερυθρού Σταυρού (Πολύκεντρο Δήμου Κομοτηνής, 3ος όροφος), κάθε μέρα, τις ώρες 12.00-14.00 & 17.00-19.00. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορείτε να απευθυνθείτε στο τηλέφωνο 2531022602

Εγγραφείτε στο Newsletter μας