Διαδικτυακές συναυλίες από της σελίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο Facebook

Η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού -Παιδείας – Αθλητισμού Κομοτηνής, προσαρμόζεται στις ανάγκες της εποχής και προσπαθεί να διατηρήσει την επαφή των πολιτών της Κομοτηνής με τον πολιτισμό, μέσω διαδικτύου.
Έτσι, ξεκινά ένα κύκλο διαδικτυακών συναυλιών, με ολιγομελή σχήματα, που θα μεταδίδονται σε livestream από της σελίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο Facebook, όπως ακριβώς μεταδίδονται επιτυχημένα, τα προγράμματα της γυμναστικής.
Οι πρώτες δύο συναυλίες, με ντουέτα, θα μεταδοθούν το Σάββατο 2 και την Κυριακή 3 Μαΐου, από το Δημοτικό Θέατρο Κομοτηνής, όπου δεν θα υπάρχουν φυσικά θεατές.
Η έναρξη θα γίνει το Σάββατο, στις 8.30 μ.μ., με το ντουέτο του τραγουδοποιού Βασίλη Φλώρου και του Κομοτηναίου μουσικού Γιώργου Κελεσίδη, που θα παρουσιάσουν κάποια τραγούδια από το project «Αυθαίρεση», η περιοδεία του οποίου στην Ελλάδα διεκόπη λόγω της πανδημίας.
Την Κυριακή στις 8:30 μ.μ., θα μεταδοθεί η συναυλία του Χρήστου Χατζόπουλου με την κόρη του Σοφία και μεταξύ άλλων θα παρουσιάσουν και τραγούδια που ήταν προγραμματισμένα να παρουσιαστούν στις φετινές εκδηλώσεις των Ελευθερίων, που λόγω των γεγονότων ματαιώθηκαν.
Οι πολίτες της Κομοτηνής, το μόνο που έχουν να κάνουν, είναι την ώρα των συναυλιών να είναι στη σελίδα της ΔΚΕΠΠΑΚ στο Facebook προκειμένου να τις παρακολουθήσουν ζωντανά στις οθόνες τους
. Μετά το πέρας των συναυλιών, τα βίντεο που θα προκύψουν, θα παραμένουν στη σελίδα, για να τα παρακολουθήσουν αργότερα και όλοι όσοι δεν θα μπορέσουν την συγκεκριμένη μέρα και ώρα.
Την επόμενη βδομάδα, θα παρουσιαστούν με νεώτερη ανακοίνωση οι επόμενες δύο συναυλίες.
Η ΠΡΟΕΔΡΟΣ

ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ ΛΙΒΕΡΙΑΔΟΥ

Εγγραφείτε στο Newsletter μας