«Διάσωση & διάδοση παραδοσιακών ποικιλιών των φυτών» από το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής

Το Σάββατο 27 Απριλίου 2013 και ώρα 11.00 το 9ο Δημοτικό Σχολείο Κομοτηνής διοργανώνει εκδήλωση με θέμα «Διάσωση & διάδοση παραδοσιακών ποικιλιών των φυτών», με τη σύμπραξη της τοπικής ομάδας της Εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι.
Κεντρικός ομιλητής της εκδήλωσης είναι ο επίκουρος καθηγητής του γεωπονικού τμήματος του πανεπιστημίου Θεσσαλίας Μαυρομάτης Αθανάσιος
«Αξία και καλλιέργεια παραδοσιακών ποικιλιών»

Συμμετέχουν τα 9ο Νηπιαγωγείο Κομοτηνής, 1ο, 2ο, 3ο, 4ο, 5ο, 6ο, 7ο, 9ο, 10ο, 11ο Δημοτικά Σχολεία Κομοτηνής, Δημοτικό Σχολείο Αράτου, Δημοτικό Σχολείο Ροδίτη, τα Μειονοτικά Σχολεία 2ο, 4ο, Δοκού, Θάμνων, Μάστανλη, το 1ο Ειδικό Δ.Σ. Κομοτηνής, το Ε.Ε.Ε.Ε.Κ. Κομοτηνής και το 2ο Γυμνάσιο Κομοτηνής.
Η εκδήλωση διοργανώνεται υπό την αιγίδα και τη χορηγία του
Δήμου Κομοτηνής και της Σχολικής Επιτροπής του Δήμου Κομοτηνής.
Στο τέλος της εκδήλωσης θα μοιραστούν φυτά λαχανικών από παραδοσιακές ποικιλίες που ετοίμασαν οι μαθητές των 21 σχολείων και η τοπική ομάδα της εναλλακτικής κοινότητας Πελίτι.
Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στην αυλή του 9ου Δημοτικού Σχολείου Κομοτηνής (πίσω από το ξενοδοχείο Ξενία). Παρακαλούμε να έχετε μαζί σας κουτί ή σακούλα για τη μεταφορά των φυτών.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας