ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΤΗΣ ΕΣΕΕ κ. ΒΑΣΙΛΗ ΚΟΡΚΙΔΗ ΓΙΑ ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΤΩΝ ΕΚΛΟΓΩΝ

Το αποτέλεσμα των εκλογών της 17ης Ιουνίου έφερε ανακούφιση στην αγορά και έδειξε ξεκάθαρα την επιλογή του ελληνικού λαού για το σχηματισμό μιας ισχυρής και πολυκομματικής κυβέρνησης που θα αποτελείται από τους καλύτερους των καλύτερων.
Συγχαίρουμε όλους τους πολιτικούς αρχηγούς για τις δηλώσεις ενότητας και τους νεοεκλεγέντες βουλευτές, οι οποίοι θα πρέπει να συνειδητοποιήσουν πως οι ευθύνες που φέρουν απέναντι στον ελληνικό λαό είναι τεράστιες.
Οι Έλληνες επιλέξαμε την ευρωπαϊκή λύση και νόμισμά μας το ευρώ. Ως εκπρόσωποι του επιχειρηματικού κόσμου θέλουμε οπωσδήποτε τον άμεσο σχηματισμό κυβέρνησης μακράς πνοής και να ξεχάσουμε τη λέξη εκλογές τουλάχιστον μέχρι τις Ευρωεκλογές του 2014. Σήμερα, οι Έλληνες μπορούμε να πούμε δυνατά «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΥΡΩΠΗ», αλλά και η Ευρώπη πρέπει να πει «ΚΑΛΗΜΕΡΑ ΕΛΛΑΔΑ».
Δεν υπάρχει χρόνος για χάσιμο, αφού το δίμηνο της ακυβερνησίας ισοπέδωσε στην κυριολεξία το εμπόριο και οδήγησε την αγορά άλλοτε σε αργό και άλλοτε σε ξαφνικό θάνατο. Το «ΖΑΠΠΕΙΟ» για την ελληνική επιχειρηματικότητα δεν είναι για περίπατο, είναι ένα οικονομικό πρόγραμμα, το οποίο θα έχει αξία μόνο εάν τρέξει η εφαρμογή του από το οικονομικό επιτελείο της νέας κυβέρνησης άμεσα.
Ο Έλληνες έμποροι ζητάμε από τη νέα κυβέρνηση να δώσει ανάσες ζωής στην αγορά για να μπορέσουμε επιτέλους να δουλέψουμε, να παράξουμε και να δημιουργήσουμε προστιθέμενη αξία.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας