Δεκτός από την Πρόεδρο της Δημοκρατίας έγινε ο Ιλχάν Αχμέτ

Δεκτός από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου έγινε σήμερα στο Προεδρικό Μέγαρο ο βουλευτής Ροδόπης του ΠΑΣΟ.Κ.- Κινήματος Αλλαγής, Ιλχάν Αχμέτ. Αμέσως μετά την ολοκλήρωση της συνάντησης ο κύριος Ιλχάν Αχμέτ δήλωσε:

«Είχα την τιμή σήμερα να γίνω δεκτός από την Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας κα. Κατερίνα Σακελλαροπούλου. Πρόκειται για μία τιμή που αντανακλά προς το πρόσωπο μου αλλά, κυρίως, προς τους συμπολίτες μου στην Θράκη και την Ροδόπη, τους οποίους εκπροσωπώ στο Κοινοβούλιο.

Παράλληλα, θα ήθελα να τονίσω ότι είναι η πρώτη φορά που η κυρία Πρόεδρος δέχεται στο γραφείο της επίσημα έναν βουλευτή που προέρχεται από την Μειονότητα της Θράκης.

Σε αυτό το πλαίσιο, μού δόθηκε η ευκαιρία να της παρουσιάσω την πρωτοβουλία μου για την ειδική στρεμματική ενίσχυση των μικρών και μεσαίων καλλιεργητών των ορεινών και μειονεκτικών περιοχών, μία πρόταση επεξεργασμένη, η οποία συμπεριλήφθηκε και στο πόρισμα που κατέθεσε η πλειοψηφία της Διακομματικής Επιτροπής για την Θράκη.

Ταυτόχρονα, η κυρία Πρόεδρος άκουσε τις απόψεις μου και επέδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για θέματα συμβίωσης των πληθυσμών καθώς και για τις κοινοβουλευτικές μου πρωτοβουλίες σε όλα τα επίπεδα για τα θεσμικά και αναπτυξιακά ζητήματα.

Εξέφρασε, δε, την αμέριστη στήριξή της προς το πρόσωπο μου σε σχέση με τις επιθέσεις και τις συκοφαντίες που δέχομαι από συγκεκριμένα κέντρα όλη αυτή την περίοδο.

Θέλω να εκφράσω την ικανοποίηση μου για την συνάντηση αυτή και την πεποίθηση μου ότι η Πρόεδρος της Δημοκρατίας που έλκει την καταγωγή της από την ευρύτερη περιοχή μας, αποτελεί έναν πολύτιμο αρωγό, σύμμαχο και συμπαραστάτη για την Θράκη σε όλα τα επίπεδα».

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας