Δείτε τις έκτακτες αλλαγές των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων της Κομοτηνής

Από τη ΔΚΕΠΠΑΚ ανακοινώνεται ότι σχετικά με κάποιες από τις Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που είχαν προγραμματιστεί, ισχύουν τα ακόλουθα :

         – Η παράσταση των Dromocosmicas, την Κυριακή 16 Δεκεμβρίου στις 11 π.μ., σε περίπτωση κακοκαιρίας, θα μεταφερθεί από το Πάρκο της Αγίας Παρασκευής, στο αμφιθέατρο του Ιδρύματος Παπανικολάου.

  • Την Πέμπτη 20 Δεκεμβρίου, στο Πολιτιστικό Κύτταρο (πρώην ΡΕΞ) η παράσταση των μαθητικών τμημάτων του θεατρικού Εργαστηρίου «Επί σκηνής, με τίτλο «Χριστούγεννα σε τέσσερις πράξεις» θα αρχίσει στις 20.00 αντί στις 19.30 που ήταν προγραμματισμένη.
  • Την Παρασκευή 21 Δεκεμβρίου, στις 7 μ.μ., στη σκηνή του Μαγεμένου Πάρκου, θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία με τα Χριστουγεννιάτικα τραγούδια και κάλαντα απ΄ όλη την Ελλάδα, που ήταν προγραμματισμένη για την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου. Σε περίπτωση κακοκαιρίας θα μεταφερθεί στο Ίδρυμα Παπανικολάου.
  • To Σάββατο 22 Δεκεμβρίου, στις 11 π.μ. στην πλατεία Ειρήνης, το τμήμα πλεξίματος του συλλόγου “Φιλοτέχνες” πλέκει σκουφάκια, κασκόλ, γάντια και κάλτσες και τα κρεμάνε στα δέντρα της Πλατείας Ειρήνης στην Κομοτηνή, για να τα πάρουν οι άποροι της πόλης μας για να ζεσταθούν το χειμώνα. Παράλληλα το τμήμα της χορωδίας ψέλνει χριστουγεννιάτικα κάλαντα και τραγούδια, ενώ τα παιδάκια του συλλόγου (και όχι μόνο) ζωγραφίζουν χριστουγεννιάτικα δεντράκια και στολίδια.Τέλος το τμήμα λάτιν θα χορέψει σε χριστουγεννιάτικους ρυθμούς, παρασέρνοντας στο κέφι μικρούς και μεγάλους.
  • Την Κυριακή 23 Δεκεμβρίου, ματαιώνεται οριστικά η κοινή εμφάνιση των φιλαρμονικών Δοξάτου και Κομοτηνής.
  • Η εμφάνιση των Μωμογέρων από την Κοζάνη, τη Χρυσούπολη, το Θρυλόριο και την Κομοτηνή που είναι προγραμματισμένη για το Σάββατο 5 Ιανουαρίου, θα ξεκινήσει στις 11 π.μ. από διάφορές περιοχές της πόλης και θα καταλήξει στην πλατεία Ειρήνης.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας