Δήλωση του Προέδρου του ΣΕΤΕ σχετικά με το εκλογικό αποτέλεσμα

Ο Πρόεδρος του ΣΕΤΕ, κ. Ανδρέας Ανδρεάδης, σχολιάζοντας το εκλογικό αποτέλεσμα και τις προσπάθειες σχηματισμού κυβέρνησης, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Κυβέρνηση αντάξια του τιτάνιου έργου που έχει μπροστά της η χώρα δικαιούται και πρέπει να αποκτήσει σήμερα ο ελληνικός λαός. Κυβέρνηση συνεργασίας με ότι καλύτερο διαθέτουν όλα τα φιλοευρωπαϊκά κόμματα πλαισιωμένη από ικανούς τεχνοκράτες. Κυβέρνηση που έχει πλέον καθαρή λαϊκή εντολή να προχωρήσει με αποφασιστικά βήματα στον μετασχηματισμό της ελληνικής οικονομίας από “σοβιετικού τύπου” σε σύγχρονη ευρωπαϊκή. Κυβέρνηση που θα επαναδιαπραγματευθεί με τον καλύτερο τρόπο, με βάση τα ραγδαία μεταβαλλόμενα δεδομένα, την επιμήκυνση του χρόνου προσαρμογής, αλλά και την ενίσχυση των ασθενέστερων οικονομικά συμπολιτών μας. Κυβέρνηση αποτελεσματική πού επιτέλους θα προχωρήσει αταλάντευτα στις αναγκαίες διαρθρωτικές μεταρρυθμίσεις.

Ο τουρισμός θα είναι πρωταγωνιστής στην προσπάθεια αυτή. Θα βοηθήσει αποφασιστικά στην εκκίνηση της ανάπτυξης προσθέτοντας 3 μονάδες στο ΑΕΠ της χώρας και πολλές χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας με ορίζοντα την επόμενη διετία. Τα αναγκαία μέτρα είναι γνωστά και συμφωνημένα στην μεγάλη τους πλειοψηφία. Οι 760.000 οικογένειες του τουριστικού κόσμου της χώρας σήμερα ελπίζουν ξανά. Οι νεοεκλεγμένες πολιτικές δυνάμεις δεν πρέπει να τους απογοητεύσουν.»

Εγγραφείτε στο Newsletter μας