Δέσμευση του Προέδρου της Ν.Δ. Κ. Μητσοτάκη προς την Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ, για νέο μισθολόγιο στις Ε.Δ. και στα Σ.Α.

Την δέσμευση του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας κ. Κυριάκου Μητσοτάκη, για την ψήφιση νέου μισθολογίου το οποίο θα περιλαμβάνει αξιοπρεπείς αποδοχές για τις Ένοπλες Δυνάμεις και τα Σώματα Ασφαλείας περιέχει η επιστολή του Συμβούλου Επικοινωνίας του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Μακάριου Λαζαρίδη, προς την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ), με αφορμή την πρόσφατη εκδήλωση τελετής εγκαινίων των Γραφείων της Ένωσης στην Δράμα.

Συγκεκριμένα η επιστολή μεταξύ άλλων αναφέρει:

”Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σας εμπιστεύονται απόλυτα, καθώς επιτελείται με αυταπάρνηση το έργο σας. Η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς «η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζω ακόμη τη δέσμευση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι πρώτη του προτεραιότητα θα είναι η κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές.”

Ακολουθεί ολόκληρη η επιστολή του κ. Μακάριου Λαζαρίδη, Συμβούλου Επικοινωνίας του Προέδρου της Νέας Δημοκρατίας και Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κ. Κυριάκου Μητσοτάκη προς την Ένωση Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης (Ε.Σ.ΠΕ.Α.Μ/Θ).

Αγαπητέ Πρόεδρε,

Μέλη της Ένωσης Στρατιωτικών Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Σας ευχαριστώ από καρδιάς για την πρόσκληση να παρευρεθώ στην τελετή εγκαινίων των νέων σας γραφείων στην Δράμα, ωστόσο ανειλημμένες υποχρεώσεις στην Αθήνα δεν μου επιτρέπουν δυστυχώς να είμαι σήμερα κοντά σας.

Η Ένωση σας, στον μόλις ενάμιση χρόνο από την ίδρυσή της, έχει καταφέρει να είναι σημείο αναφοράς για τους στρατιωτικούς που υπηρετούν σε Μονάδες που εδρεύουν στα γεωγραφικά όρια της Περιφέρειας Ανατολικής Μακεδονίας και Θράκης.

Παράλληλα, όμως, είναι και μια κυψέλη όπου μέσα σε αυτήν γίνεται σύνθεση προτάσεων και ιδεών για την επίλυση προβλημάτων που απασχολούν τους συναδέλφους σας με την κατάθεση ρεαλιστικών και ολοκληρωμένων προτάσεων.

Ο ρόλος σας λοιπόν έχει ιδιαίτερη σημασία διότι σας έχουν εμπιστευθεί να μεταφέρετε, σε κεντρικό επίπεδο, τις αγωνίες και τις ανησυχίες τους. Είστε όμως και εξουσιοδοτημένοι να αγωνίζεστε για να βρίσκεται λύσεις στα σοβαρά προβλήματά τους.

Ταυτόχρονα μέσα από τη δραστηριοποίησή σας αναδεικνύεται και την προσπάθεια που καταβάλλουν καθημερινά τα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων για να διατηρήσουν το αξιόμαχο του στρατεύματος σε υψηλά επίπεδα.

Παράλληλα, οι στοχευμένες δράσεις της Ένωσής σας, προσφέρουν πολύτιμες υπηρεσίες στο κοινωνικό σύνολο με αποτέλεσμα να καταφέρνετε κάτι πολύ σημαντικό: Να φέρνετε -ακόμη πιο κοντά- τις Ένοπλες Δυνάμεις με την κοινωνία.

Θα ήθελα να σας διαβεβαιώσω ότι η Νέα Δημοκρατία και ο Πρόεδρός της κ. Κυριάκος Μητσοτάκης σας εμπιστεύονται απόλυτα, καθώς επιτελείται με αυταπάρνηση το έργο σας. Η Νέα Δημοκρατία στέκεται διαχρονικά δίπλα στα στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων, καθώς «η εξωτερική και εσωτερική ασφάλεια της χώρας είναι προϋπόθεση ελευθερίας και Δημοκρατίας».

Υπενθυμίζω ακόμη τη δέσμευση του Αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι πρώτη του προτεραιότητα θα είναι η κατάθεση ενός νέου μισθολογίου που θα λαμβάνει υπόψη τα ειδικά χαρακτηριστικά των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας και θα διασφαλίζει αξιοπρεπείς αποδοχές.

Κλείνοντας θα ήθελα και πάλι να σας ευχαριστήσω για την τιμητική πρόσκληση και να ευχηθώ καλή επιτυχία στο έργο σας.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας