Για άλλη μια φορά το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας στην κορυφή

Με τα πιο θετικά σχόλια και τις καλύτερες εντυπώσεις πραγματοποιήθηκε η έναρξη του 2ου Colloquium Μεταπτυχιακών Φοιτητών & Υποψήφιων Διδακτόρων του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας του ΔΠΘ, το οποίο ξεκίνησε χθες, Παρασκευή 2 Ιουνίου και συνεχίζεται μέχρι και σήμερα, Σάββατο 3 Ιουνίου 2017.

Η Πρόεδρος του Τμήματος Ελληνικής Φιλολογίας, κα. Γαβριηλίδου Ζωή, αλλά και ο Υπεύθυνος Οργάνωσης, κ. Ασημάκης Φλιάτουρας, ευχαρίστησαν θερμά τους Μεταπτυχιακούς Φοιτητές και τους Υποψήφιους Διδάκτορες του Τμήματος, τους παρευρισκόμενους αλλά και τους προσκεκλημένους Καθηγητές.

Στο Colloquium συμμετείχαν ο κ. Γ. Ξυδόπουλος, Αν. Καθηγητής του Πανεπιστημίου Πατρών, ο κ. Λ. Βαρελάς, Αν. Καθηγητής του ΑΠΘ, και ο κ. Ε. Αλεξίου, Αν. Καθηγητής του ΑΠΘ.

Ιδιαίτερα συγχαρητήρια έδωσαν οι προσκεκλημένοι ομιλητές για την υψηλή ποιότητα των ανακοινώσεων των Μεταπτυχιακών Φοιτητών & των Υποψήφιων Διδακτόρων του Τμήματος.

Για άλλη μια φορά το Τμήμα Ελληνικής Φιλολογίας πέτυχε μια άψογη διοργάνωση και απέδειξε ότι είναι ένα Τμήμα με τεράστιες προοπτικές και υψηλό επίπεδο.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας