Γενική συνέλευση του συλλόγου εφέδρων αξιωματικών νομού Ροδόπης

συνδεσμος εφεδρων αξιωματικων ΡοδόπηςΕίμαστε στην ευχάριστη θέση να σας ανακοινώσουμε την επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου Εφέδρων Αξιωματικών Νομού Ροδόπης. Ο Σύνδεσμος αυτός, απευθύνεται σε Έφεδρους σε εφεδρεία Αξιωματικούς, δηλαδή σε όσους έχουν υπηρετήσει τη θητεία τους ως Έφεδροι Αξιωματικοί στο Στρατό Ξηράς ή στο Ναυτικό ή στην Αεροπορία.

Για τον σκοπό αυτό, συγκαλείται Γενική Συνέλευση, την Κυριακή 22 Μαρτίου 2015 στις 10:00, η οποία θα φιλοξενηθεί στα γραφεία του Συλλόγου Ποντίων Κομοτηνής και Περιφέρειας «Ο Εύξεινος Πόντος» (Βενιζέλου 46). Παρακαλούνται όλα τα ήδη εγγεγραμμένα μέλη, καθώς και όσοι ενδιαφέρονται να εγγραφούν στο συγκεκριμένο σύνδεσμο, να προσέλθουν στην Γενική Συνέλευση για να ενημερωθούν για τους σκοπούς και τους στόχους του Συνδέσμου και να υποβάλλουν τις προτάσεις τους για την καλύτερη επαναδραστηριοποίηση του Συνδέσμου. Μετά το πέρας της Γενικής Συνέλευσης, θα ακολουθήσουν εκλογές για την ανάδειξη του νέου Διοικητικού Συμβουλίου του Συνδέσμου. Η χρονική διάρκεια των εκλογών θα καθοριστεί από το Σώμα της Γενικής Συνέλευσης.

Να σημειωθεί ότι δικαίωμα συμμετοχής στην Γενική Συνέλευση αλλά και στις εκλογές που θα επακολουθήσουν, έχουν μόνο τα οικονομικά τακτοποιημένα μέλη. Με βάση τις σχετικές διατάξεις η εγγραφή μέλους ανέρχεται στο ποσό των 10 ευρώ και η ετήσια συνδρομή επίσης 10 ευρώ. Για οποιαδήποτε πληροφορία μπορεί ο κάθε ενδιαφερόμενος να απευθύνεται στο τηλέφωνο 6972600187 (Τσαρδακλής Κωνσταντίνος).

Εγγραφείτε στο Newsletter μας