Γέμισε το Θερινό ο Μπάσης – Εξαιρετική και φέτος η επιλογή της ΔΚΕΠΠΑΚ

Με μεγάλη επιτυχία και αθρόα προσέλευση κοινού πραγματοποιήθηκε χθες η δεύτερη μέρα του 5ου Φεστιβάλ Μπύρας και Μουσικής που διοργάνωσε και φέτος η Δημοτική Κοινωφελής Επιχείρηση Πολιτισμού, Παιδείας και Αθλητισμού Κομοτηνής σε συνεργασία με το Σύλλογο Φίλων Μοντέρνας Μουσικής με καλεσμένο καλλιτέχνη τον Δημήτρη Μπάση.

Ο αγαπημένος ερμηνευτής πρόσφερε μοναδικές στιγμές στο κοινό που έσπευσε να τον ακούσει, τραγουδώντας τα δικά του παλιά και νέα τραγούδια, αλλά και τραγούδια άλλων καλλιτεχνών που μένουν βαθιά ριζωμένα μέσα μας, κάνοντας και μια ιδιαίτερη μνεία στον αείμνηστο Δημήτρη Μητροπάνο.

Ο Δημήτρης Μπάσης στη συζήτηση μας στα παρασκήνια λίγο πριν ανέβει στη σκηνή του Θερινού ΔΗ.ΠΕ.ΘΕ. Κομοτηνής μας είπε: “Είναι πολύ εκδηλωτικοί οι άνθρωποι εδώ στη Θράκη. Έχω εισπράξει αγάπη από τη Θράκη και ιδιαίτερα την Κομοτηνή. Με την αποψινή συναυλία περιμένουμε να ζήσουμε έντονα συναισθήματα. Παρ΄όλο που βιώσαμε μια μεγάλη οικονομική και κοινωνική κρίση αυτή τη δεκαετία, ο κόσμος δεν σταμάτησε τη διασκέδαση. Το έχουμε ανάγκη. Είναι αυτό που δίνει λίγο χρώμα στην καθημερινότητα μας.”

Για άλλη μια χρονιά, λοιπόν, η ΔΚΕΠΠΑΚ έκανε μία επιλογή που ο κόσμος ήθελε και περίμενε, χαρίζοντας στην Κομοτηνή ωραίες στιγμές, αλλά και προσφέροντας (με μικρό αντίτιμο) μπύρα Βεργίνα, η οποία έχει την τιμητική της πάντοτε σε αυτό το Φεστιβάλ.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας