Βραβεία Ευποιΐας “στη Ροδόπη” από τους Ροταριανούς Ομίλους Θεσσαλονίκης

Οι ΡΟΤΑΡΙΑΝΟΙ ΟΜΙΛΟΙ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ στην 65η εκδήλωση απονομής βραβείων για τα έργα Ευποιΐας, απένειμαν βραβεία σε άτομα, που με αυτοθυσία και αλτρουισμό πρόσφεραν έργο σε συνανθρώπους τους συμβάλλοντας στο κοινό καλό. Η εκδήλωση έγινε την Κυριακή 12/03/2017 στο ξενοδοχείο The Met στην Θεσσαλονίκη με την συμμετοχή πολλών ατόμων.

Την εκδήλωση τίμησε με την παρουσία της η κα. Ντόρα Μπακογιάννη, η οποία ήταν και η κεντρική ομιλήτρια με θέμα τα άτομα με αναπηρία. Την εκδήλωση πλαισίωσαν μουσικά η Χορωδία και η Συμφωνική Ορχήστρα Νέων του Ελληνικού Κολεγίου Θεσσαλονίκης, καθώς και οι σολίστες Φίλιππος Μοδινός(Τενόρος), Κασσάνδρα Δημοπούλου-Μοδινού(Μέτζο σοπράνο) και Κατερίνα Μακρή(Σοπράνο).

Στην Εκδήλωση αυτή, μετά από πρόταση των δύο Ροταριανών Ομίλων Κομοτηνής, βραβεύτηκαν με έπαινο και μετάλλιο δύο συμπολίτισσες μας η κα. Νατάσσα Λιβεριάδου, Πρόεδρος Δ.Κ.Ε.Π.Π.Α.Κ, για το έργο της στο Ειδικό Σχολείο Κομοτηνής και η κα. Άρτεμις Τσολάκη για το πρόγραμμα “Ο Άη-Βασίλης άργησε μια μέρα”, που βοηθά με παροχή τροφίμων ασθενέστερους οικονομικά συμπολίτες μας. Επίσης, βραβεύτηκε και ο κ. Τριαντάφυλλος Διαμαντής, Επίτιμος διδάκτορας του τμήματος Ιστορίας και Εθνολογίας του ΔΠΘ, για τη σημαντική προσφορά του.

Στην εκδήλωση παρέστη και η Υποψήφια Βουλευτής Ροδόπης, κα. Βούλα Ελευθεριάδου, η οποία σε ιδιωτική συζήτηση με την Ντόρα Μπακογιάννη,πρόβαλε τα σημαντικά ζητήματα που αντιμετωπίζει η Ροδόπη και ανέδειξε τις αναπτυξιακές προοπτικές που προσφέρει η περιοχή. Η κα. Μπακογιάννη τόνισε στην κα. Ελευθεριάδου το ιδιαίτερο ενδιαφέρον της για τη Θράκη και τη Ροδόπη και πως στην προσεχή επίσκεψη της στο νομό μας θα υπάρξει η ευκαιρία διεξοδικότερης συζήτησης των θεμάτων αυτών.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας