Ατομικά παστιτσάκια

ΥΛΙΚΑ:
- 1/2 πακέτο μακαρόνια κοφτάκι (το μισό κοφτό)
- 32 σφολιατάκια
Για τον κιμά:
- 1/2 κιλού κιμά
- 1 μεγάλο κρεμμύδι
- 1/2 ποτήρι κρασιού λάδι
- 2 κ.σ. πελτέ
- αλάτι, πιπέρι
- 1 ποτήρι νερό περίπου
Για την μπεσαμέλ:
- 3 κ.σ. γεμάτες μαργαρίνη
- 1 κούπα αλεύρι
- 1 1/2 λίτρο φρέσκο γάλα
- 2 αβγά
- μια χούφτα τυρί κίτρινο μαλακό
1/2 κ.γ. μοσχοκάρυδο τριμένο
ΕΚΤΕΛΕΣΗ:
- Βάζουμε τα σφολιατάκια σε θήκες για ατομικά κέικ.
- Βράζουμε τα μακαρόνια σύμφωνα με τις οδηγίες.
Για τον κιμά:
- Βάζουμε το λάδι να κάψει και τσιγαρίζουμε το κρεμμύδι για 3 λεπτά.
- Ρίχνουμε και τον κιμά και τα τσιγαρίζουμε ακόμα κανένα πεντάλεπτο μέχρι να βγάλει ο κιμάς τα υγρά του.
- Προσθέτουμε το νερό, τον πελτέ, το αλάτι και το πιπέρι και βράζουμε για μισή ώρα περίπου μέχρι να βράσει ο κιμάς.
Για την μπεσαμέλ:
- Βάζουμε τη μαργαρίνη να λιώσει σε μια κατσαρόλα.
- Ρίχνουμε το αλεύρι και ανακατεύουμε με το σύρμα.
- Προσθέτουμε σιγά σιγά το γάλα ανακατεύοντας συνεχώς.
- Πριν ζεσταθέι το γάλα ρίχνουμε τα αβγά και ανακατεύουμε γρήγορα να διαλυθούν.
- Ρίχνουμε το μασχοκάρυδο και το τυρί κι ανακατεύουμε μεχρι να πήξει.
- Αφού ειναι όλα έτοιμα, βάζουμε μέσα στα σφολιατάκια μας 1 κ.σ. μακαρόνια, 1 κ.σ. κιμά και, 1 κ.σ. μπεσαμέλ και ψήνουμε για 40 λεπτά στους 200 βαθμούς στο πάνω κάτω.