Απολύτως διαβασμένη η Πρόεδρος της Δημοκρατίας για τη Θράκη

Επιτέλους μια επίσκεψη στη Ροδόπη Προέδρου της Δημοκρατίας που έδωσε πάμπολλα μηνύματα χωρίς περιττές φανφάρες.
Ξέρετε κάθε φορά που επισκεπτόταν τον τόπο μας κάποιο πρόσωπο που κατείχε υψηλό αξίωμα, η υποκρισία συνήθως περίσσευε, δεν ξέρω αν διαφωνείτε αλλά αυτή ήταν μέχρι σήμερα η δικιά μου αίσθηση.
Φιέστες… τελετές ,φωτογραφήσεις , λόγια δίχως αντίκρισμα …και η παράσταση λάμβανε τέλος…ενώ εμείς μέναμε μόνο με την ευχαρίστηση που μας επισκέφθηκε ένα μεγάλο πρόσωπο.
Και ξαφνικά όλα φαίνεται να αλλάζουν.
Κατερίνα Σακελλαροπούλου…η προσωποποίηση του Ελληνικού Συντάγματος… η προσωποποίηση της σεμνής ταπεινής Ελλάδας , που όλα μπορεί να τα καταφέρει.
Την κατηγόρησαν για αριστερή, για άθεη , για πράκτορα της παγκοσμιοποίησης.
Ποιοι; Αυτοί που έχουν για θεό το χρήμα και τη δόξα, αυτοί που συμμαχούν με οποιοδήποτε πολιτικό κόμμα για να πετύχουν το σκοπό τους…αυτοί που βγάζουν τα χρήματα τους στο εξωτερικό και εξυπηρετούν σκοπούς ξένων δυνάμεων.
Δεν την ήθελαν την Σακελλαροπούλου όμως η μοίρα άλλα έλεγε.
Γνωρίζει τα πάντα για την Θράκη ως την τελευταία λεπτομέρεια , ξέρει τι χρειάζεται η περιοχή και πως πρέπει να γίνει αυτό.
Αυτό θα ευχήθηκε από μέσα της όταν έκανε τον σταυρό της μετά το πέρας της επιμνημόσυνης λειτουργίας στο Ηρώο πεσόντων της πόλης.
Μια επίσκεψη αντάξια του θεσμού του Προέδρου της Δημοκρατίας.
Είμαι σχεδόν σίγουρος πως θα δεχθεί επίθεση , μια που αρκετοί δεν είναι μαθημένοι να μένουν στην αφάνεια. Το πρωτόκολλο τους ανάγκασε να μείνουν όμως.
Η Θράκη είναι αναγκασμένη να αλλάξει…και θα αλλάξει….ήρεμα , αδελφωμένα, ειρηνικά. Όλοι πλέον οι κατάλληλοι άνθρωποι είναι στις σωστές θέσεις.

Εγγραφείτε στο Newsletter μας