Ανάμεσα στους «κορυφαίους» έλαμψαν και οι αθλητές του @ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής στο Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Στίβου στην Πάτρα

Η νέα γενιά αθλητών που δημιουργεί η ακαδημία του @ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής έχει αρχίσει να προβάλει σε αντικατάσταση των μεγαλύτερων και πιο έμπειρων και αυτό είναι το κέρδος του ελληνικού στίβου αλλά και της μικρής Κομοτηνής μας , όπως τουλάχιστον έδειξαν οι αγώνες του Πανελληνίου πρωταθλήματος στίβου Ανδρών (103ο) – Γυναικών(83ο) το οποίο διεξήχθη αυτό το Σαββατοκύριακο (17-18/6) στο Παμπελοποννησιακό στάδιο Πάτρας.
Και όλα αυτά σε συνδυασμό με την εμπειρία και την ικανότητα του σπουδαίου προπονητή του αγωνιστικού τμήματος Χρήστου Τσιπουρίδη όπου έδωσε εξετάσεις και πέτυχε το διήμερο των αγώνων στην Πάτρα, αφού ξεχώρισαν οι αθλητές της Tsip team του @ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής.


Ο Θανόπουλος Ιάσονας, ο γίγαντας της ομάδας του ΠΑΣ, κατάφερε από τον προκριματικό και έδειξε την πολύ καλή του κατάσταση, και με βολή στα 56.01μ. πήρε την 1η θέση και το χρυσό μετάλλιο, ανεβαίνοντας στο πιο ψηλό σκαλί του βάθρου, αυτό του πανελληνιονίκη και κερδίζοντας επάξια τη θέση για την αποστολή στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Ομάδων που θα γίνει στη Λιλ (23-25/6).
Απίστευτη εμφάνιση για τον φτερωτό Δουλγέρη Γιάννη όπου την πρώτη μέρα του πρωταθλήματος και στην κούρσα της μιας ανάσας, κατάφερε ύστερα από απουσία ετών να πλασαριστεί ανάμεσα στους πιο γρήγορους της χώρας καταλαμβάνοντας την 7η θέση με χρόνο 10.73 στα 100μ. Η δεύτερη μέρα όμως ήταν αυτή, όπου τον εδραίωσε ως κορυφαίο αθλητή, μια και στα 200μ. δίπλα σε μεγάλα ονόματα έτρεξε σε χρόνο 21.48, κατακτώντας το χάλκινο μετάλλιο και την 3η θέση στην πανελλήνια κατάταξη.
Πολύ καλή εμφάνιση έκανε όμως και ο Παπαδόπουλος Κοσμάς στα 400 εμπόδια όπου έλαβε την 13η θέση με χρόνο 56 .00.
Μια άκυρη εκκίνηση στάθηκε αφορμή για να μην μπορέσει να αγωνιστεί η εμποδίστρια των 100μ Άλκηστις Γεωργίου, στερώντας της έτσι μια θέση στον τελικό του αθλήματος και γιατί όχι και ένα μετάλλιο.
Η Γιαννοπούλου Κων/να δεν μπόρεσε να μπει στους τελικούς των 100μ και 200μ όπου έλαβε την 19η θέση με χρόνο 25.92 στα 200μ. και την 17η θέση με χρόνο 12.41.
Η Κρεμμύδα Φιλίτσα με άλμα στα 11,32μ έλαβε την 18η θέση στο άλμα τριπλούν.
Βέβαια είχαμε και απουσίες σε αυτό το πρωτάθλημα, όπως της άλτριας του μήκους Κουκούτση Μάρας, της Μάρκου Ματίνας και του Ζαννή Λυκούρη 400αριδων της ομάδας, που παρότι δεν κατάφεραν να αγωνιστούν λόγω εξεταστικής, καρδιοχτυπούσαν για τους συναθλητές τους βλέποντας τους στην τηλεόραση και χειροκροτώντας τους.
Επόμενος και τελευταίος στόχος του Τσιπουρίδη Χρήστου και της Tsip team του @ΠΑΣ Πρωταθλητών Κομοτηνής, το Πανελλήνιο Πρωτάθλημα Νέων Α/Γ 30-31 Ιουλίου στη Λάρισα.

About Author

Εγγραφείτε στο Newsletter μας