Ήμαρτον με τις θεωρίες συνωμοσίας

Τελικά θα μας το βάλουν ή δεν θα μας το βάλουν το τσιπάκι μέσω του εμβολίου για τον κοροναίο; Να μας βάλουν και κολάρο και να μας μάθουν και να γαβγίζουμε… γιατί όχι; Έτσι και αλλιώς παντοδύναμοι είναι.
Ποιοι όμως; Όλοι οι ηγέτες , όλων των κρατών της γής; Κοιτάτε να δείτε που ή θα τους κατέλαβαν το πνεύμα οι εξωγήινοι ή κάποια μυστηριώδης οργάνωση θα τους αντικατέστησε με ρομπότ.
Ναι βρε παιδιά …όλους….ακόμα και αυτόν τον απίθανο τύπο που είναι ο ηγέτης της βόρειας Κορέας.
Και κοιτάτε να δείτε… ο ιος τους προσβάλει όλους χριστιανούς μουσουλμάνους ινδουιστές και άλλες θρησκείες… μέχρι και τους σατανιστές και τους άθεους.
Μόνο στις γυναίκες δεν φαίνεται προς το παρόν να δείχνει ο ιός ιδιαίτερη προτίμηση και ο λόγος είναι πως ούτε εκείνος μάλλον αντέχει την μουρμούρα τους. Αστε που μπορεί να τον πρήζουν και με ένα σωρό δικαιολογίες…από το γνωστό έχω πονοκέφαλο…μέχρι και το ότι έχουν νεύρα επειδή περιμένουν να αδιαθετήσουν.
Υπάρχουν βέβαια και οι προφητείες…ιδίως αγίων γερόντων κάθε θρησκείας που ο καθείς λέει το μακρύ και το κοντό του. Μας τιμωρεί ο Θεός λένε.
Καλά ο θεός δεν μας τιμωρεί όταν πεθαίνουμε και μας στέλνει στην κόλαση; Άστε που θα μας ξανατιμωρήσει όταν έρθει η δευτέρα παρουσία. Που να γεμίζει τώρα τον κάτω κόσμο με πεθαμένους; Θα αντιμετωπίσει χωροταξικό πρόβλημα.
Α…έχουμε και την θεωρία των 5G …. Οι άτιμοι οι σιωνιστές σίγουρα την σχεδίασαν για να καταφέρουν να κτιστεί στα μουλωχτά και ο πέμπτος ναός …εκεί στο λόφο της Σιων …και να κυριαρχήσουν στον κόσμο.
Κάτι παρόμοιο σκεφτόταν και ο Χίτλερ και έψαχνε μετά μανίας την κιβωτό της διαθήκης την ιερή λόγχη την αγία σινδόνη κτλ.
Αλλά βρε παιδιά γιατί μας κλείνουν στα σπίτια; Τι να κάνουν εκεί έξω και δεν θέλουν να το δούμε; Γεμίζουν κάμερες τους δρόμους για να μας παρακολουθούν; Ψεκάζουν τα πάντα …ώστε όποιος γλύτωσε από τους αεροψεκασμούς να μολυνθεί με το μικρόβιο της υποταγής μόλις βγει στο δρόμο και αγγίξει κάποιο αντικείμενο;
Άγνωστες οι βουλές των κακών…ποιος ξέρει τι μπορεί να σκαρφίστηκαν;
Αυτές και άλλες πολλές θεωρίες συνωμοσίας κυκλοφορούν από στόμα σε στόμα…ο καθείς μπορεί να σκεφτεί ότι ιστορία του κατέβει στο μυαλό ….και μάλιστα να γίνει πιστευτός. Άλλωστε όλοι μας με παραμύθια μεγαλώσαμε…πάντα γοητευόμαστε από αυτά.
Αντ αυτού δεν βλέπουμε το αυτονόητο…Μια συνομωσία υπάρχει σε παγκόσμιο επίπεδο…μας την λένε καθημερινά….αλλά δεν την πιστεύουμε…είναι βλέπετε πολλή αληθοφανής για να γίνει πιστευτή.
Η παγκόσμια συνομωσία έγκειται στο εξής. Κανένα κράτος στον κόσμο …όσο πλούσιο και αν είναι δεν μπορεί να εγγυηθεί την ασφάλεια και την υγεία των πολιτών του. Πολλές χώρες μπορεί να ήταν προετοιμασμένες για έναν πυρηνικό πόλεμο…αλλά καμία για πανδημία. Η οποία πανδημία δεν προήλθε φυσικά από τα ζωάκια της Κίνας…αλλά από εργαστήριο βιολογικού πολέμου…που εδρεύει στην περιοχή όπου πρωτοεμφανίσθηκαν τα κρούσματα…Ένα βιολογικό ατύχημα που έφτανε για να ανοίξει τους ασκούς του Αιόλου.
Και ξέρετε ποιο είναι το παράδοξο; Τα κράτη ξοδεύουν ένα σκασμό λεφτά για την κλιματική αλλαγή…την πράσινη ανάπτυξη…κτλπ …όλοι μας πληρώνουμε μέσω της ΔΕΗ πρόστιμα…επειδή ως χώρα καίμε λιγνίτη …και όχι αιολική ή αιολική ενέργεια…αλλά κανένα κράτος δεν είχε ξεκινήσει εκστρατεία εναντίων των ιώσεων.
Παράξενο; Καθόλου…ο χώρος της υγείας δεν είναι τόσο εκτεταμένος και περιορίζεται σε λίγα μόνο επαγγέλματα…που μάλλον δεν είναι πρόσφορα για την εκτεταμένη λεηλασία τους από τις αγορές.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Εγγραφείτε στο Newsletter μας