Ένα ισχυρό και παρεμβατικό Επιμελητήριο θέλει ο Αντώνης Γραβάνης

Την πίτα του έκοψε την Κυριακή 11 Φεβρουαρίου 2018 το Επαγγελματικό & Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Ροδόπης, στην οποία προσήλθαν πλήθος κόσμου, κυρίως του Επαγγελματικού χώρου της περιοχής.

Την πίτα ευλόγησε ο Μητροπολίτης Μαρωνείας & Κομοτηνής, κ.κ. Παντελεήμων, ενώ το παρόν έδωσαν οι Βουλευτές Ροδόπης, κ.κ. Μουσταφά Μουσταφά και Αϊχάν Καραγιουσούφ, ο Περιφερειάρχης ΑΜΘ, κ. Χρήστος Μέτιος, ο Δήμαρχος Κομοτηνής, κ. Γιώργος Πετρίδης, ο Δήμαρχος Μαρωνείας-Σαπών, κ. Γιάννης Σταυρίδης, η Πολιτευτής της ΝΔ, κα. Βούλα Ελευθεριάδου, η Πρόεδρος του Δικηγορικού Συλλόγου, κα. Ιωάννα Χατζηαντωνίου, o ο πρόεδρος του ΟΕΒΕΣ Ανέστης Βαφειάδης κ.α.

Ο Πρόεδρος του ΕΒΕΡ, στο χαιρετισμό του τόνισε: ” Ως Επιμελητήριο, αναλαμβάνουμε πλέον πρωταγωνιστικό ρόλο, έτσι ώστε ο κάθε επιχειρηματίας και επαγγελματίας να γνωρίζει ότι υπάρχει ένα επιμελητήριο που θα κάνει ότι χρειάζεται για την επιχειρηματική κοινότητα”.

Παράλληλα, η Διοίκηση του Επιμελητηρίου προχώρησε και στην απονομή κάποιων τιμητικών πλακετών σε ανθρώπους από το χώρο των επιχειρήσεων της περιοχής.

 

Εγγραφείτε στο Newsletter μας